Workshops

KINTSUGI-HARTRITUEEL & DE BIKKELCLUB

Dé workshop die in mijn optiek bijzonder de aandacht verdient is:

  • Het Kintsugi-hartritueel:

Enerzijds vanwege mijn persoonlijke ervaring met deze prachtige werkvorm, maar anderzijds ook vanwege de soms zelfs wonderbaarlijke resultaten die cliënten in mijn praktijk ermee hebben geboekt in de afgelopen jaren.

Met dit ritueel waarbij we kort samengevat: na verbinding te maken, het hart breken/openen en weer lijmen met goudlijm helen, geeft het ons de mogelijkheid gevoelens zoals verlies, verdriet, boosheid enzovoorts, zichtbaar en zelfs tastbaar te maken. Met als waarde- en betekenisvol resultaat dat we daarmee écht op een laag dieper/verder komen in ons bijbehorende (rouw)proces.

Nieuwsgierig hoe mijn hartritueel destijds verliep? Klik hier voor mijn blog en persoonlijke filmpje: https://www.coachjekracht.nl/2021/01/18/het-kintsugi-heart-ritueel/

Deze workshop is bij COACH JE KRACHT als individu te volgen, met speciaal op maat gemaakte persoonlijke begeleiding. Ook bestaat de mogelijkheid om alleen het originele Kintsugi-hart aan te schaffen en hiermee zelf aan de slag te gaan.

Wil je meer informatie hierover of wil je het hartritueel zelf ervaren, neem contact met me op en ik vertel je er graag meer over!

Een ontvangen recensie naar aanleiding van het Kintsugi-hartritueel, die ik dankbaar en in overleg anoniem hier mag vermelden:

“Alles klopte, de warme sfeer boven, het licht, de deur, de muziek, jouw woorden, de voor mij ondersteunende ervaringen die je deelde, je warme uitstraling, je wezen…

Ik ben blij dat je nu op mijn pad bent gekomen en nu volg ik mijn helingsreis in mijn tempo met op de achtergrond de stappen ter inspiratie.

Zo fijn!”

De Bikkelclub

Wanneer je je, om wat voor reden dan ook prettiger voelt in groepsverband, dan is het volgen van onder andere deze workshop in gezelschap uiteraard ook mogelijk!

Binnen COACH JE KRACHT is een bijzonder mooi samenzijn genaamd: ‘De Bikkelclub’ opgezet. Weten of jij ook zo’n ‘bikkel’ bent? Lees dan mijn blog eens: https://www.coachjekracht.nl/2022/05/13/kwetsbaarheid-is-onze-grootste-kracht/

Omdat ik zo geloof in ‘samen sterker’ en in verbinding in breedste zin van het woord, ben ik in juli 2022 daadwerkelijk met De Bikkelclub gestart!

De eerste bijeenkomsten zijn inmiddels ingepland en vinden plaats in mijn praktijk in Uden (of indien gewenst en in overleg op locatie).

We starten komende Herfst met een ochtend-bijeenkomst in september 2022 en een gekoppelde Winterochtend-bijeenkomst in januari 2023 voor minimaal 2 tot maximaal 4-5 sterke personen (jouw aanwezigheid is dus voor beide bijeenkomsten).

Reeds geplande data De Bikkelclub:

Herfst/Wintereditie 2022/2023:

Een combi van 2 woensdagen:   28 september 2022        &            25 januari 2023; (VOLGEBOEKT)

Een combi van 2 donderdagen: 29 september 2022        &            26 januari 2023; (NOG 2 PLEKKEN)

Een combi van 2 vrijdagen:          30 september 2022        &            27 januari 2023. (NOG 1 PLEK)

Lente/Zomer-bijeenkomst 2023:

Een combi van 2 woensdagen:   22 maart 2023                &            14 juni 2023; (NOG 4/5 PLEKKEN)

Een combi van 2 donderdagen: 23 maart 2023                &            15 juni 2023; (NOG 4/5 PLEKKEN)

Een combi van 2 vrijdagen:          24 maart 2023                &           16 juni 2023. (NOG 4/5 PLEKKEN)

En? Spreken deze mooie werkvorm en deze net zo’n waardevolle ochtenden samen met andere bikkels jou ook aan? Informeer dan verder, meld je aan voor de bovengenoemde woens-, donder- of vrijdagen en wees welkom!