Burn-out / Stress-coaching

De wereld van vandaag draait razendsnel. Stressproblemen, overspannen zijn of zelfs in een burn-out terecht komen, zijn aan de orde van de dag en tegenwoordig bijna volksziekte nummer 1.

Bij Burn-out/Stress-coaching staat in het algemeen de vraag: ‘hoe kom ik weer terug in balans?’ centraal. Allerlei gebeurtenissen in het dagelijkse leven brengen ons steeds weer uit balans en kunnen er na verloop van tijd zelfs voor zorgen dat er allerlei lichamelijke problemen ontstaan.

Wanneer je in optimale lichamelijke en geestelijke gezondheid bent, dan heb je voldoende veerkracht en is de balans vaak snel weer terug gevonden en hersteld. Soms lukt het je, om wat voor reden dan ook, niet meer om zelfstandig die balans te vinden.

Via een Burn-out/Stress-coaching-traject krijg je inzicht in dat wat jou in het leven ongezonde stress bezorgt.

Wanneer blijkt dat vooral de balans tussen werk en privé mist of je juist op jouw werk tegen allerlei stressproblemen aanloopt, zet ik graag mijn passie en jarenlange werkervaring in op het gebied van Personeelszaken/Human Resources in. Met behulp van diverse tools en handvatten doorbreken we belemmerende gedragspatronen en vergroten we onder andere jouw draagkracht, waardoor je meer ontspannen en mentaal vitaal in het leven én op de werkvloer komt te staan.

Wil jij ook weer ‘back-in-balance’ en ben je benieuwd of ik ook jou verder kan helpen? Neem dan contact met me op, ik help je graag!