Anderen over Yvette

Kijk voor meer ervaringen en aanbevelingen op onze facebook-pagina:  https://www.facebook.com/pg/coachjekracht/reviews/?ref=page_internal en lees ook hieronder verder:

J. (vrouw, 37 jaar), vertelt:

Yvette is een toegankelijke coach die zeer goed kan luisteren en waarmee ik echt een “klik” voelde .

Ze geeft goede tips en goede inzichten vanuit  haar kennis en ervaring. Het is voor mij heel prettig geweest dat ze zowel vanuit haar begeleiding in rouwverwerking als vanuit haar HR-ervaring mij kon begeleiden.

Ook is ze zelf moeder en dat praat makkelijk als je tegen dingen aanloopt in de opvoeding. Ik heb veel gehad aan de tips en haar feedback. Ook heeft ze een zeer ontspannen ruimte waarin je letterlijk tot rust komt.

I. (vrouw, 50 jaar), vertelt:

Yvette stelt de vraag heel open en helder en laat ook meteen duidelijk weten wat ze van mij verwacht.

Ze heeft een hele open blik door haar heldere kijkers. Daardoor voel ik me in ieder geval ook écht gezien. Ze heeft daarbij ook een hele duidelijke gezichtsuitdrukking waarmee ze haar empathisch vermogen extra ondersteunt. Als ze iets zegt, blijkt uit haar mimiek hoezeer ze dat ook meent.

Ze stapt onbevooroordeeld het contact in. Wellicht gaat er in gedachten van alles en nog wat in haar om, maar dat laat ze in het contact niet blijken. Erg professionele insteek dus!

Je mag zijn wie je bent bij haar, in al je onvolkomenheden.

Ze weet heldere vragen te stellen, opmerkingen te maken waardoor je zelf tot bepaalde inzichten komt. Ze gaat naast iemand staan, niet erboven. O.a. ook door bovenstaande. Haar adviezen zijn helder en eerlijk, zelfs als ze wat meer confronterend zijn.

Ze staaft uitspraken met kennis, waardoor ze heel betrouwbaar overkomt en ze weet mij op mijn gemak te stellen.

Daarnaast is ze ook erg betrouwbaar in de zin van: terugkomen op afspraken en dingen die gebeurd zijn (meelevend). Daarnaast in positieve zin meedenkend, gericht op ontwikkeling, groei en positieve ervaringen.

Haar uitgangspunt is de goedheid van de mens, kwaliteiten van het individu. Door haar (mensen)kennis weet ze daar in positieve zin ook gebruik van te maken, te versterken.

J. (vrouw 42 jaar) vertelt:

Ik heb Yvette leren kennen als een erg integere vrouw. Ze is erg empathisch, maar ook realistisch. Ze kan zich goed inleven in mensen en voelt situaties aan. Altijd een luisterend oor en eerlijk advies gevende maakt haar voor mij een persoon die ik vertrouw. Ze zal altijd een objectief advies geven bij vragen op zowel zakelijk als persoonlijk advies.

J. (man, 44 jaar) vertelt:

Yvette heeft ervaring in vele situaties waar je in kan zitten, ze straalt rust uit, ze heeft een prettige stem om naar te luisteren, ze dringt niks op en geeft concrete voorbeelden van situaties om je verhaal te verduidelijken.

M. (vrouw, 30 jaar) vertelt:

Yvette biedt altijd een luisterend oor, is integer en een zeer prettige gesprekspartner. Ze is in staat om advies te geven zonder hierbij allerlei clichés te gebruiken, maar toch blijft ze te allen tijde kritisch en objectief.

Ze stimuleert op een prettige manier en biedt manieren om het geheel ook eens van een andere kant te bekijken. Ze zal altijd de tijd voor je nemen, wat mede bijdraagt aan een snelle opbouw van de vertrouwensband. Door (snel) naar de kern van het probleem te komen en zo een doelstelling te kunnen vormen, biedt ze handvatten aan wie hier om vraagt.

Door haar HR-werkervaring heeft ze ook kennis van het bedrijfsleven en het reilen en zeilen in een organisatie, waardoor ze (in mijn ogen) niet alleen voor particuliere klanten maar ook voor zakelijke klanten haar deuren kan openen voor coaching.

H. (man, 58 jaar) vertelt:

Yvette is een mooi mens en prachtige coach!