Over Yvette

Graag stel ik me even verder aan je voor.

Mijn naam is Yvette van de Veerdonk (1972), naast beroepscoach ben ik trotse moeder van 2 dochters en 2 bonusdochters.

Zo’n 15 jaar geleden kwam ik op de afdeling Personeelszaken/Human Resources voor het eerst in aanraking met het coachen en het begeleiden van mensen. Met hart, ziel en vooral ook passie werkte ik vervolgens binnen diverse branches op HR-afdelingen, waarvan de laatste 7 jaar als bevlogen vertrouwenspersoon en gespecialiseerd op het gebied van re-integratie na (langdurig) ziekteverzuim.

Tijdens deze jaren zijn er in mijn privéleven een aantal ingrijpende gebeurtenissen geweest, waaronder de geboorte van mijn jongste dochter met het Syndroom van Down, het langdurig ziek zijn en uiteindelijk het overlijden van mijn man, die mij als mens hebben gevormd.

Nadat ik na een reorganisatie mijn baan verloor, ging ik terug de schoolbanken in en studeerde af als Burn-out & StressCoach en Vernieuwend Coach. Ik besloot mijn hart verder te volgen en zo werd op 1 juni 2017 mijn coachingspraktijk onder de naam: COACH JE KRACHT geboren.

De naam en het logo van mijn praktijk laten je onder andere zien hoe ik geloof in mensen en dat iedereen in de kern sterk en veerkrachtig is. Soms echter heeft het leven verrassingen voor je in petto, waardoor de bepakking even te zwaar kan zijn om alleen te dragen. Ik loop dan graag een stuk met je op en ga je op een professionele en betrokken manier helpen om jouw balans en veerkracht te (her)vinden.

Ik ben een echt mensen-mens, ben positief, enthousiast en ik doe veel, zo niet alles met passie! Mijn gevoel is mijn kompas, maar ik vergeet zeker niet om mijn verstand mee te nemen! Als coach zal ik geduldig een luisterend oor je zijn en je inspireren en motiveren. Ik haal graag het beste uit mensen, zelfs als die mensen het zelf niet (meer) voor mogelijk hielden. Verder hou ik van aan- en doorpakken, waardoor we samen snel tot goede resultaten komen!

Benieuwd of ik ook jou verder kan helpen? Neem dan contact met me op. Je bent van harte welkom!

Als coach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepcoaches (https://www.nobco.nl/)  en voldoe aan alle kwaliteitsnormen en gestelde eisen. Verder ben ik als professional verbonden met het Netwerk Sterven & Rouw Midden Brabant (http://stervenenrouw.nl/) en ben ik te vinden als één van de rouwspecialisten in de rouw-app Condole https://condole.nl/.

Ook ben ik mede-auteur van de bundel ‘Beter Leven met een chronisch-progressieve ziekte’ waarin ik een hoofdstuk geschreven heb over Verlies (in dit geval van gezondheid) & Rouw op de Werkvloer. (https://berghauserpont.nl/winkel/boeken/beter-leven-met-een-chronisch-progressieve-ziekte/)