Over mij

PERSOONLIJK:

Mijn naam is Yvette van de Veerdonk en naast beroepscoach ben ik trotse moeder van 2 dochters en 2 bonusdochters.

Zo’n 24 jaar geleden kwam ik op de afdeling Personeelszaken/Human Resources voor het eerst in aanraking met het coachen en begeleiden van mensen. Met hart, ziel en passie werkte ik vervolgens ruim 15 jaar binnen diverse branches op HR-afdelingen, waarvan de laatste 7 jaar als bevlogen vertrouwenspersoon en gespecialiseerd op het gebied van re-integratie na (langdurig) ziekteverzuim.

In mijn privéleven vonden een aantal ingrijpende gebeurtenissen plaats zoals de geboorte van mijn jongste dochter met het Syndroom van Down, het langdurig ziek zijn en uiteindelijk het overlijden van mijn man in januari 2012.

Toen ik na een reorganisatie mijn baan verloor, besloot ik opnieuw de schoolbanken in te gaan en studeerde ik af als Burn-out & StressCoach en Vernieuwend Coach. De basis van waaruit ik op 1 juni 2017 mijn coachingspraktijk COACH JE KRACHT startte.

De combinatie van deze factoren en gebeurtenissen in mijn leven maken dat de thema’s Verlies, Rouw en Stress op de Werkvloer inmiddels als rode draad door mijn praktijk lopen.

De naam en het logo van mijn praktijk laten je onder andere zien hoe ik geloof in mensen en dat iedereen in de kern sterk en veerkrachtig is. Soms heeft het leven echter verrassingen voor je in petto, waardoor de bepakking even te zwaar kan voelen om alleen te dragen. Ik loop dan graag een stuk met je mee en zal je op een professionele en betrokken manier helpen om jouw balans en veerkracht te (her)vinden. Dit alles onder mijn motto: “Je moet het wel zelf, maar hoeft het niet alleen te doen’.

Ik ben een echt mensen-mens, heb een positieve mindset, ben enthousiast en ik doe veel, zo niet alles met passie! Mijn gevoel is mijn kompas, waarbij ik altijd in nauwe samenwerking met mijn hoofd het te belopen pad bepaal. Ik haal graag het beste uit mensen, zelfs als zij dat zelf niet (meer) voor mogelijk houden. Verder hou ik van aan- en doorpakken, waardoor we samen snel tot goede en blijvende resultaten komen! Starten met inspiratie, door naar motivatie en met als uiteindelijke doel: transformatie!

Benieuwd of ik ook jou verder kan helpen? Neem dan contact met me op. Je bent van harte welkom!

Wil je weten wat ik nog meer doe en ben je nieuwsgierig naar dat wat cliënten over mij zeggen, lees dan verder: