Over mij: Referenties

Doen er zich binnen jouw organisatie of bedrijf situaties voor met werknemers of zijn er vragen op het gebied van Verlies- & Rouwbegeleiding en/of Stressreductie op de Werkvloer?

Of verwacht jij als werknemer op je plek te zijn bij mij als het gaat om de thema’s Verlies, Rouw & Stress en vind je het prettig om te lezen wat anderen vonden van mijn begeleiding en coaching op dat gebied?

Lees hieronder dan gerust verder om te zien wat cliënten over mij en mijn coaching en/of over de workshop Kintsugi-hartritueel vertellen:

Anoniem

Jij brengt me terug naar het gevoel… Wat ben ik toch blij en dankbaar met jou als coach!

Saskia de Vet – Saskia de Vet Rouwverwerkingscoach ★★★★★

Ik heb onlangs bij Yvette in haar praktijk mijn Kintsugi-hartritueel gedaan met nog een paar anderen dit was zo waardevol.
de eerste bijeenkomst kregen we uitleg hoe we met ons hart om moesten gaan liefdevol met het hart verbinden en niet het zomaar even breken en weer door dit is en heel proces geweest voor ons allemaal. en ik kan alleen maar zeggen het geduld en het respect hoe Yvette mijn en de ander heeft begeleid hierin ongekend.

Ik heb haar een paar keer gebeld om te sparren het was toch best wel even moeilijk om je hart te brengen. Zij geeft je ook echt de tijd om die ervoor te nemen en dat was zo voelbaar. Toen we de tweede x bij elkaar waren toen waren we echt nog niet klaar. maar wat daar voor een gesprekken met elkaar ontstond zo waardevol en dat heeft Yvette heel goed begeleid de emoties die er los kwamen bij iedereen.

ze is heel professioneel en toch ook heel persoonlijk dat maakte dat het zo een waarde volle twee dagen om te helen.

dank je wel Yvette voor wie jij bent als prachtig persoon

Marianne van Veghel ★★★★★

Yvette voelt precies aan wat de brug is tussen het vertellen en vragen en de momenten dat “het gevoel” omarmd mag worden. Het is bij haar zo fijn om gewoon even te luisteren – naar ervaringen, theorieën, (worst case) scenario’s… En dan komt de rest vanzelf; een plekje voor jezelf. In mijn rouwproces heb ik steeds steun gehad aan onze gesprekken, nu ook nog…

Manon Boumans – WOPI Coaching

Het leren gebruiken van het Kintsugi-Hartritueel om als rouwcoach zelf te kunnen inzetten bij klanten kan ik absoluut aanbevelen. Deze methodiek is een mooie werkvorm om dieper in verbinding te komen met jezelf en wat er werkelijk speelt in je hart en daarmee je persoonlijke proces. Het openen (bewust spreek ik niet van breken, omdat dat niet passend voelt) van je eigen hart, het zien van de scherven en daarin alles aankijken dat geraakt wordt, is zo waardevol om te mogen doen. Het hart is “enkel” het symbool waarmee je mag werken, maar is juist in haar symboliek zo krachtig.

De begeleiding van Yvette hierin is voor mij echt magisch geweest. Zij is in staat om dit ritueel alle aandacht, tijd en persoonlijke ruimte te geven, die nodig is. Zij heeft mij laten ervaren en zien wat de kracht van tijd, geduld en continu schrijven is. Haar liefdevolle en openhartige begeleiding is onwijs waardevol gebleken in het openen en helen van mijn hart, waarin ik echt alles wat geraakt werd met haar kon delen. Zowel op persoonlijk vlak als op coach vlak vond ik dit een onwijs mooie reis, waarin Yvette heel zuiver, puur en open met je meewandelt. Yvette heeft me echt laten zien en ervaren hoe belangrijk en waardevol het proces van dit ritueel is. Ik heb dit krachtige ritueel nu onderdeel gemaakt van 1 van mijn eigen trajecten als afsluiting van een persoonlijk proces van mijn klanten

Monique van den Dungen ★★★★★

Coach je kracht, dat is precies wat Yvette doet. Wat heb je nodig, waar wil je naar toe, zij voelt dit feilloos aan en geeft je ongemerkt dat duwtje in de juiste richting. 

Toen mijn man de mededeling kreeg dat hij was uitbehandeld ben ik met mijn werkgever in gesprek gegaan of dat ik niet hoefde te komen als hij nog een goede dag zou hebben, in dat gesprek is mij Yvette aangeboden, al voor zijn overlijden zouden we elkaar treffen… Dat heeft helaas niet zo mogen zijn. 

De week na de uitvaart hebben we elkaar ontmoet. En wat een klik, vanaf het eerste moment, het idee dat Yvette ervaringsdeskundige is en ook heel open tegenover mij is, maakt dat je je meteen op je gemak voelt en alles met haar deelt. En met alles bedoel ik ook echt alles, Want nu ruim een jaar verder hebben we alles besproken waar je als weduwe voor komt te staan. 

We appen af en toe nog, want helemaal loslaten kan en wil ik nog niet.

Ik ben haar en mijn werkgever Vion dankbaar dat ik dit traject heb mogen doen. 

Iedereen verdient een Yvette ♥️

Pascale Philips ★★★★★

Na het onverwachte overlijden van mijn man kwam er van alles op mij af. Opeens moest ik alles , wat we eerst samen deelden zoals het huishouden en de financiën, alleen doen. En dan was er natuurlijk nog mijn werk. Ik kon amper bevatten dat ik mijn man en de kinderen hun vader verloren waren. Yvette heeft mij laten inzien dat rouwen een full time “baan” is en dat ik daar de tijd voor moet nemen. Samen met haar en mijn werkgever (die heel veel begrip heeft getoond gedurende het hele proces) heb ik er de tijd voor kunnen nemen. Langzaam aan heb ik mijn “nieuwe” leven en werk weer opgepakt. Het gaat met vallen en opstaan maar als het nodig is doe ik een stapje terug en neem ik de tijd voor mezelf. Zonder Yvettes hulp had ik dit niet kunnen doen. Ben haar voor altijd dankbaar.

Martijn Doren (manager/leidinggevende van medewerker)

Ruimte en tijd zijn zo ontzettend belangrijk in het verlies- en rouwproces.

Yvette leerde mij; Er zijn geen ‘goede dagen’, er zijn hooguit ‘goede momenten’. Dat opende mijn ogen, ze had gelijk. Wat ik eerst niet herkende, werd ineens heel duidelijk.

Werkgevers denken te veel en te vaak aan het werkproces en gaan daarin voorbij aan de persoonlijke behoeften en benodigdheden van degene in rouw. Ook ik neigde daar naar, maar door de begeleiding van Yvette ben ik daarvan terug gekomen en zie ik het belang van begeleiding en ondersteuning.

Heel erg dankbaar dat we dit traject hebben mogen en kunnen doorlopen in opdracht van Vion Food Group.

Yvette van de Veerdonk, ontzettend bedankt voor jouw professionele en intensieve begeleiding in deze. Ik kan niets anders dan Yvette ten zeerste aanraden.

Ellen Both ★★★★★

Vanmorgen mijn laatste sessie gehad met mijn rouwcoach Yvette van de Veerdonk van Coach Je Kracht
Lieve Yvette, aan de ene kant wilde ik dat ik je nooit had hoeven ontmoeten, dat het niet nodig was geweest. Maar wat ben ik aan de andere kant blij, dat ik juist jou ontmoet heb. De klik die ik bij jou voelde vanaf de eerste minuut aan de telefoon, was zo fijn. Ik kon met jou echt overal over praten. Geen onderwerp of gevoel was te gek. Jij gaf mij handvatten waardoor ik dingen in een ander perspectief kon zien, maar ook om kritisch naar mezelf te kijken. Ik ben hier zeker sterker door geworden ook al behoorde ik altijd al bij de bikkelclub volgens jou.😁
Ik ga onze sessies heel erg missen maar ik weet nu ook dat ik het aan kan, en we houden zeker nog wel contact.😘😘

Anouska Coenen ★★★★★

yvette is een geweldige vrouw , en een top coach !
de sessies zijn echt goud waard 🙏
alhoewel het niet eens aanvoelt als ” sessies” .
door de relaxte sfeer die er hangt voelt het meer als fijn en vertrouwd en heb je echt het gevoel dat je wordt gehoord en begrepen.
met de inzichten en handvatten die ze je aanreikt , krijg je weer goede nieuwe en positieve inzichten in vervelende situaties waardoor je aan jezelf kan werken.

Jeanette Dekker ★★★★★

Na een aantal ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven ben ik bij Yvette terecht gekomen voor stress counceling.
Wat was het fijn om met iemand te praten die geen oordeel heeft en niet veroodeeld, maar je gevoelens respecteert en een luisterend oor biedt. Doordat zij luisterede naar mijn verhaal kon zij mij helpen met nieuwe inzichten te krijgen in bepaalde zaken. Ze liet mij zelf nadenken en kwam niet, zoals zo vaak wel gebeurd, met een oplossing. De oplossing en inzichten kwamen door samenwerking tot stand. Dit heeft mij enorm geholpen. Omdat ze niet ‘zei wat ik moest doen’ , maar wel liet zien wat ik eventueel kon doen, heeft ze mij nieuwe inzichten gegeven waar ik tot op de dag van vandaag iets mee kan.
Yvette is erg professioneel, communicatief erg sterk en biedt goede kwaliteit in een veilige omgeving.
Dank je wel Yvette!

Gert de Fijter ★★★★★

Yvette is een hele fijne maar vooral kundige vrouw, zij weet waar ze over praat, zij weet de juiste handvatten aan te reiken en dat maakt haar tot een professioneel maar vooral goede en prettige coach! Yvette is een Coach die je weer snel in je eigen kracht kan helpen.

Dank je wel Yvette!!

Maaike Koning ★★★★★

Yvette biedt altijd een luisterend oor, is integer en een zeer prettige gesprekspartner. Ze geeft advies zonder te oordelen of clichés te gebruiken, maar toch blijft ze te allen tijde kritisch en objectief.

Ze stimuleert op een prettige manier en biedt manieren om het geheel ook eens van een andere kant te bekijken. Ze neemt de tijd voor je, wat bijdraagt aan een snelle opbouw van de vertrouwensband. Door naar de kern van het probleem te komen en zo een doelstelling te kunnen vormen, biedt ze (praktische) handvatten voor wie dat nodig heeft.

Door haar HR-werkervaring heeft ze ook kennis van het bedrijfsleven en het reilen en zeilen in een organisatie, waardoor ze niet alleen voor particuliere klanten maar ook voor zakelijke klanten haar deuren kan openen voor coaching.

Märy Elbers ★★★★★

Dankzij ondanks al het verdriet wat ik een tijdje terug gekend heb een nog steeds in mijn rugzak (want klein is hij niet meer) zit. Dankbaar dat ik dat voor mijn zo geliefde ouders en man heb mogen doen. Ben ik zo blij dat ik Yvette van de Veerdonk van Coach je Kracht heb leren kennen. Zij heeft mij geholpen die rugzak en plek te geven en de kracht om hem beter te dragen. Je hoeft het niet alleen te doen, je mag geholpen worden. Dank Yvette

Maaike Thoen ★★★★★

Ik heb de coaching van Yvette als prettig ervaren. Het voelde voor mij als een grote stap om voor de eerste keer te gaan maar door een fijn intake gesprek toch besloten om die stap te zetten. Ik heb veel geleerd!

John van Dieten ★★★★★

In een ontspannende omgeving, kan ze met een relaxed gesprek je vrij snel naar nieuwe inzichten brengen. Het voelt niet als een “sessie”, maar als een praatje met een kopje koffie of thee. Toch weet ze je van dingen bewust te maken die je overal toe kunt passen. Met haar ruime levenservaring kan ze over veel dingen meepraten, en waar nodig herkenbare metaforen gebruiken om dingen duidelijker te verwoorden. Ze straalt rust uit, en geeft je vrij snel het gevoel dat je alles kan zeggen.

Dave van Buren ★★★★★

Voor mij was het moeilijk een bezoek te brengen aan de praktijk van “Coach je kracht”. Maar ik wilde wel van haar kennis en kunde gebruik maken. In samenwerking met Yvette is daar een prima oplossing voor gevonden. Bedankt daarvoor.

De oplossing is er…. je moet hem alleen nog vinden.
Dave

Gerry Nederveen ★★★★★

Ik beveel deze coach aan omdat ze professioneel.
Ze weet wat ze doet en geeft je handvaten aan waar je mee aan de slag kan.
Ze heeft me na jaren en jaren uit dat dal gehaald.
Ze is zeer goed in haar werk

Yvette ik heb bewondering voor je top

Erik Hartkoorn ★★★★★

Ondanks hoe de situatie nu is waren het hele fijne gesprekken waarmee ik verder kan. Voelde me vrij snel op mijn gemak en dat scheelt al een heel hoop. Ik kan alleen maar zeggen ga zo door! 💪Bedankt voor alles!

Rhonda Eltink ★★★★★

Hoe fijn is het als je eindelijk jezelf leert kennen en van jezelf begint te houden ❤ en voor nu alvast een shoutout naar @coachjekracht voor het helpen in dit zware maar ook zo mooie proces😘😘😘
Ik gun iedereen een Yvette!!
Lieve Yvette je bent een Topper!!

Tonny ★★★★★

Yvette is een zeer bekwame coach en ontzettend fijne gesprekspartner. Yvette durft te zeggen waar het op staat en weet, mede daardoor, snel vertrouwen op te bouwen waardoor de drempel laag is om jezelf open te stellen. 5 sterren!

Bert Dekker ★★★★★

Yvette, je hebt me vandaag opnieuw, geraakt met je mooie en rake woorden. Je bent een multitalent die niet in de ogen kijkt, maar ook door de ogen rechtstreeks in de ziel. Jij kunt zoveel betekenen voor anderen die vastzitten in hun gevoel of het even helemaal niet meer weten. Bedankt voor het fijne gesprek.
Bert

Didy Ter Horst – Lambij ★★★★★
Toen ik binnen een half jaar zowel mijn broer als mijn vader verloor, had mijn werkgever gevraagd of ik iets zou hebben aan een coach.

Yvette is een ervaringsdeskundige op het gebied van rouw en verlies. Yvette heeft mij geholpen om mijn emoties die heel divers waren toe te laten. Pijn, verlies, verdriet, boosheid, vragen, opluchting, schuldgevoel. De zorg voor andere en dan zelf ook nog doorgaan. Hoe….ik wist het echt niet.

Juist daarin heeft Yvette mij begeleid.
Niet om mij weer zo snel mogelijk terug naar het werk te krijgen en door te gaan. Maar juist door de tijd te nemen om te laveren tussen mijn rouwproces en verder te leven in een andere vorm. Dat is een tegenstrijdig gevecht en voor iedereen een ander proces.

Een plekje geven was het niet voor mij. Ik neem het nu mee in mijn leven. Het hoort bij mij. Het ene moment sta ik stil en overvalt verdriet mij. En het andere moment geniet ik en ben ik gelukkig. Een groot contrast maar omarm het beide.

Wat ik ook fijn vond is dat Yvette er ook was voor mijn werkgever, hoe collega’s en mijn manager om konden gaan met rouw op het werk. Uiteindelijk heeft Yvette ook mijn man bijgestaan bij zijn werkgever. Als HR medewerker heb ik nu privé ervaren hoe belangrijk een goede begeleiding is voor zowel werknemer als werkgever.

Dank je wel Yvette, je bent heel waardevol voor mij geweest.

Irmgard ★★★★★

Omdat ik Yvette al langere tijd op een andere manier ken, was het erg fijn en waardevol om vooraf verwachtingen en wensen naar elkaar toe uit te spreken.

De ontvangst aan huis is warm maar discreet en niet onbelangrijk: ook volledig corona-proof. Met de sfeervolle gespreksruimte en ook aandacht voor de innerlijke mens worden aan belangrijke voorwaarden voldaan om je in ieder geval op je gemak te kunnen voelen.

In het gesprek is Yvette aftastend, invoelend, empathisch en doortastend. Yvette deinst er ook niet voor terug te benoemen wat haar ter plekke opvalt aan je lichaamstaal. Haar aandacht voor de totale mens maakte dat ik me begrepen en gehoord voelde en van daaruit hebben we samen een aantal aandachtspunten op kunnen stellen die mij weer perspectief gegeven hebben om mee verder te kunnen.

Voor mij erg waardevol, wat ik bij deze graag met anderen wil delen!

Bénédicte, Fontys Hogeschool Pedagogiek ★★★★★

Allereerst willen we jou complimenten geven over de gastles in zijn geheel. Ondanks dat je aangaf dat je zenuwachtig was hebben we dit niet gemerkt en stond je duidelijk en sterk voor de klas. Gedurende de gastles liet je vaker stiltes vallen, wat waardevol was om de boodschap binnen te laten komen bij de studenten. Hierdoor was er ook ruimte voor de emoties van de studenten.

De ervaringen die jij met ons hebt gedeeld heb je mooi naar buiten gebracht. Je besteedde veel aandacht aan de emoties en gevoelens van de studenten, je vroeg bijvoorbeeld hoe het ging als iemand hoog in haar emotie zat.

Ook het stukje nazorg was fijn, je gaf ons de mogelijkheid om contact met jou op te nemen als we hier behoefte aan zouden hebben.

Je hebt ons een duidelijk beeld gegeven hoe wij als pedagogen zouden kunnen handelen met betrekking tot rouw en verlies. Ook heb je ons aangespoord om het taboe dat op de dood ligt te doorbreken. De rode lijn doormiddel van je rugzak was een goede toevoeging om ons echt mee te nemen in het verhaal (ondanks de lichtjes die je niet mocht laten zien van je dochter ;-)).

Wij willen jou nogmaals heel erg bedanken voor de nuttige gastles. Wij kunnen jou voor andere écht aanraden als een waardevolle gastspreekster.

Claartje van den Aker ★★★★★

Yvette is voor mij veel meer dan zomaar een coach, deze topper trekt mij regelmatig door moeilijke momenten heen!!

In een fijne, rustige en vooral ontspannen omgeving voelen de sessie bij Yvette heel prettig aan. Geen drempel die ik over hoef te gaan, maar uitkijken naar een afspraak als ik er even doorheen zit, omdat ik weet dat ik er altijd sterker uit kom!

Lieve Yvette dankjewel!!

Liefs Claartje 😘

Patrick Brugman ★★★★★

Het maatschappelijk nadeel van Creatief hoogbegaafdheid is het fundamenteel anders denken en presteren. Deze bijzondere competenties komen op een cv ongeloofwaardig over. Waar Yvette en ik in een zeer korte tijd in geslaagd zijn, is het maken van een geloofwaardig en geweldige cv

Dankjewel Yvette voor de inzichten die je me hebt gegeven. Ik wens mezelf veel succes naar het zoeken van nieuwe uitdagingen.

Marit Goosen ★★★★★

Coachjekracht ofwel Yvette zorgt ervoor dat je zelf tot nieuwe inzichten komt en mogelijkheden in beeld krijgt. Het was precies waar ik naar opzoek was. In een hectische tijd duidelijk krijgen waar het omdraait, waar word ik nou gelukkig van en hoe blijf ik in mijn kracht staan. Dankjewel Yvette/coachjekracht. Vol energie en goede moed voorwaarts…..

Francine Ndagijimana ★★★★★

Jouw coaching is mij zeer goed bevallen. Ik kwam met veel onzekerheden, maar je hebt mij laten zien dat mijn gedachten over mijzelf niet hoefde te geloven. Dank je veel voor de positiviteit boost!