Contact

Omdat de thema’s Verlies, Rouw & Stress, bijna altijd in combinatie met Werk, als rode draad door mijn praktijk lopen, kunnen mijn coachingstrajecten afhankelijk van de situatie en in goed overleg (gedeeltelijk) vergoed door de werkgever.

Uiteraard hoeft dat niet en kunnen werknemers coachingssessies of -trajecten ook zelf bekostigen. In dat geval is het belangrijk om te weten dat mijn coaching niet vergoed wordt door de zorgverzekering.

Gratis telefonisch kennismakingsgesprek:

Afhankelijk van wat gebruikelijk is binnen het bedrijf of organisatie, nemen werknemers of werkgevers (HR-professionals of leidinggevenden) als eerste contact op met mij.

Hoe dan ook starten we altijd met een kort vrijblijvend telefonisch gesprek over de situatie. Tijdens dat gratis telefonische kennismakingsgesprek bekijk ik of de hulpvraag binnen mijn werkgebied ligt en welke ondersteuning ik zou kunnen bieden.

  • Wanneer een werknemer zelf contact opneemt, kan diegene direct voor zichzelf bepalen of hij of zij zich op zijn of haar gemak voelt. Veiligheid en vertrouwen is nou eenmaal dé sleutel en een belangrijke voorwaarde voor een succesvol traject! Aan de hand van dit gesprek verzorgt de werknemer zelf de terugkoppeling richting de werkgever. Wanneer dit om welke reden dan ook, niet kan of wenselijk is, is het uiteraard geen probleem dat ik als coach contact opneem met werkgever.
  • Wanneer een werkgever als eerste contact opneemt zal er naast het vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek met hen ook een kort telefonisch gesprek worden ingepland met de werknemer in kwestie. Hierbij zullen we dan ook samen dieper ingaan op de hulpvraag, uiteraard in combinatie met hetgeen werkgever reeds heeft aangegeven.

Na die 1 of 2 korte telefonische gesprekken, zal er door mij een advies uitgebracht worden voor een speciaal op maat gemaakt traject voor de betreffende werknemer/werkgever en worden verdere afspraken rondom startdatum, lengte van het traject en vergoeding besproken.

Locatie(s):

Coachingstrajecten, workshops, trainingen en lezingen kunnen, mede afhankelijk van het aantal deelnemers, plaatsvinden op diverse locaties:

  • Ik maak ik graag gebruik van mijn praktijkruimte in Uden, gemeente Maashorst. Deze ruimte is op de 1e etage en er is geen lift aanwezig. Hierdoor is deze ruimte niet toegankelijk voor mindervalide mensen.
  • Sessies (of een deel van de sessies) vinden plaats op het werk, mits daar een ruimte voorhanden is, die zich daarvoor leent.
  • Wanneer er geen geschikte ruimte voorhanden is, dan is het geen enkel probleem om in overleg en op bepaalde voorwaarden (een deel van) de gesprekken op een andere gewenste binnen-locatie (bijvoorbeeld bij de werknemer thuis) of op een buiten-locatie (tijdens een wandeling in de vrije natuur bijvoorbeeld)

Ondanks dat mijn eigen praktijkruimte ondertussen in Uden te vinden is, ben en blijf ik nog veel te vinden in Midden-Brabant, in en rondom mijn oude woonplaats Oisterwijk. Ik kom ook daar nog steeds graag bij cliënten thuis, op hun werk of ik huur een coachruimte of workshop-locatie in de Oisterwijkse bossen.

Voor overige zaken zoals de betalingsvoorwaarden en het afzeggen van afspraken, verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden en de privacyverklaring AVG, welke je lezen kunt op de pagina ‘home’ van deze webiste.

Contactformulier:

Heb je een vraag, wil je wat delen of wil je een afspraak maken voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek of wil je een lezing of workshop boeken? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op!