Contact

Voor particulieren:

Wanneer je als particulier interesse hebt in Burn-out/Stress-coaching of in Coaching bij Verlies- & Rouw, dan start ik graag met een vrijblijvend telefonisch gesprek over jouw persoonlijke situatie. Tijdens dit gratis telefonische kennismakingsgesprek bekijk ik of jouw hulpvraag binnen mijn werkgebied ligt of dat een doorverwijzing beter past. We gaan dieper in op jouw hulpvraag, zodat ik een speciaal voor jou op maat gemaakt traject kan samenstellen.

Tegelijkertijd kun je dan ook voor jezelf bepalen of je je op je gemak voelt. Veilig voelen en vertrouwen hebben is nou eenmaal belangrijk voor ons verdere contact!

Voor bedrijven:

Wanneer je als werkgever een werknemer hebt die te maken heeft (of in de nabije toekomst nog te maken gaat krijgen) met een overspoelend Verlies in de breedste zin van het woord, dan start ik graag met een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek met werkgever (leidinggevende e/o HR-professional). In dat gratis gesprek bekijk ik of de hulpvraag binnen mijn werkgebied ligt.

Aansluitend zal een kort telefonisch gesprek worden ingepland met de werknemer in kwestie waarin we dieper kunnen ingaan op de hulpvraag, uiteraard in combinatie met hetgeen de werkgever reeds heeft aangegeven. Daarna zal er een advies uitgebracht worden voor een speciaal op maat gemaakt coachingstraject voor betreffende werknemer.

Mijn praktijkruimte vind je in Uden, gemeente Maashorst. Deze ruimte is op de 1e etage en er is geen lift aanwezig. Hierdoor is deze ruimte niet toegankelijk voor mindervalide mensen.

Wil of kun je, om wat voor reden dan ook, niet naar mijn praktijkruimte komen, dan is het geen enkel probleem om in overleg en op bepaalde voorwaarden ons coachgesprek op een door jou gewenste binnen-locatie (bijvoorbeeld bij je thuis of op je werk) of een buiten-locatie (tijdens een wandeling in de vrije natuur bijvoorbeeld) in te zetten.

Voor overige zaken zoals betalingsvoorwaarden en het afzeggen van afspraken, verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden, welke je lezen kunt onder het tabblad ‘home’.

De kosten voor een coachingstraject bij COACH JE KRACHT worden niet vergoed door de zorgverzekering. Er zijn echter diverse andere manieren om deze kosten als particulier (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Ik informeer je hierover graag verder.

Verder vind ik het heel belangrijk dat je niet lang hoeft te wachten wanneer je hebt besloten hulp te zoeken. Daarom kun je in principe binnen twee tot maximaal vier weken terecht voor een kennismakingsgesprek.

Contactformulier:

Heb je een vraag, wil je wat delen of wil je een afspraak maken voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op!