Contact

Voor particulieren/werknemers:

Wanneer je interesse hebt in Verlies- & Rouwcoaching en/of StressCounseling bij COACH JE KRACHT, dan start ik graag met een vrijblijvend gesprek over jouw persoonlijke situatie.

Tijdens dit gratis kennismakingsgesprek van maximaal 45 minuten bekijk ik of jouw hulpvraag binnen mijn werkgebied ligt of dat een doorverwijzing misschien beter is. We gaan dieper in op jouw hulpvraag, zodat ik een speciaal voor jou op maat gemaakt traject kan samenstellen.

Tegelijkertijd kun je dan ook voor jezelf bepalen of je je op je gemak voelt. Veilig voelen en vertrouwen hebben is nou eenmaal belangrijk voor ons verdere contact!

Voor bedrijven (werkgevers én werknemers):

Ook bij Verlies- & Rouwbegeleiding en/of StressCounseling op de Werkvloer zal gestart worden met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik met werkgever en werknemer afstem wat de specifieke hulpvraag is. Hierna volgt eveneens een speciaal op maat gemaakt advies voor een perfect passend en op maat gemaakt (begeleidings)traject.

Mijn praktijkruimte vind je in Oisterwijk. De ruimte is op de 2de etage en er is geen lift aanwezig. Hierdoor is deze niet toegankelijk voor mindervalide mensen.

Wil of kun je, om wat voor reden dan ook, niet naar mijn praktijkruimte komen, dan is het geen probleem om in overleg de coaching/counseling op een door jou gewenste binnen- of buitenlocatie in te zetten. Hiervoor wordt geen reistijd, maar wel reiskosten boven 10 kilometer in rekening gebracht.

Voor overige zaken zoals betalingsvoorwaarden en het afzeggen van afspraken, verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden, welke je lezen kunt onder het tabblad ‘home’.

De kosten voor een coaching/counselingtraject bij COACH JE KRACHT worden niet vergoed door de zorgverzekering. Er zijn echter diverse andere manieren om deze kosten (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Ik informeer je hierover graag verder.

Verder vind ik het heel belangrijk dat je niet lang hoeft te wachten wanneer je hebt besloten hulp te zoeken. Daarom kun je in principe binnen één tot maximaal twee weken terecht voor een kennismakingsgesprek.

Contactformulier:

Heb je een vraag, wil je wat delen of wil je een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op!