Contact

 

Voor particulieren:

Wanneer je interesse hebt in Rouw- & Verliescoaching/StressCounseling bij COACH JE KRACHT, dan start ik graag met een vrijblijvend gesprek over jouw persoonlijke situatie.

Tijdens dit gratis kennismakingsgesprek van maximaal 1 uur bekijk ik of jouw hulpvraag binnen mijn werkgebied ligt of dat een doorverwijzing misschien beter is. We gaan dieper in op jouw hulpvraag, zodat ik een speciaal voor jou op maat gemaakt traject kan samenstellen.

Tegelijkertijd kun je dan ook voor jezelf bepalen of je je op je gemak voelt. Veilig voelen en vertrouwen hebben is nou eenmaal belangrijk voor ons verdere contact!

Voor bedrijven (werkgevers én werknemers):

Ook bij Rouw- & Verliescoaching/StressCounseling op de werkvloer zal gestart worden met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik met werkgever en werknemer afstem wat de specifieke hulpvraag is. Hierna volgt eveneens een speciaal op maat gemaakt advies voor een perfect passend en op maat gemaakt (begeleidings)traject.

 

Mijn praktijk vind je in Oisterwijk en eens per week, op donderdag in Uden. De ruimtes zijn beiden op de 2de etage en er is geen lift aanwezig. Hierdoor zijn deze ruimtes helaas niet toegankelijk voor mindervalide mensen. Wil of kun je, om wat voor reden dan ook, niet naar één van mijn praktijkruimtes komen, dan is het geen probleem om in overleg de coaching/counseling op een door jou gewenste binnen- of buitenlocatie in te zetten. Hiervoor wordt geen reistijd, maar wel reiskosten boven 10 kilometer in rekening gebracht.

Voor overige zaken zoals betalingsvoorwaarden en het afzeggen van afspraken, verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

De kosten voor een coaching/counselingtraject worden niet vergoed door de zorgverzekering. Er zijn echter diverse andere manieren om deze kosten (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Ik informeer je hierover graag verder.

Contactformulier:

Heb je een vraag, wil je wat delen of wil je een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op!