Blog

Sinds februari 2018 deel ik mijn verhalen, ideeën en gedachten op het gebied van StressCounseling op social media onder #COACHJEKRACHT. Wekelijks vind je hier nieuwe inspirerende teksten met bijpassende quotes, waarbij ik schrijf over zaken uit mijn dagelijkse leven als mens, maar ook als (Stress)Counselor en Coach.

Na de dood van mijn lieve vader later in datzelfde jaar ben ik er door diverse mensen op aangesproken dat mijn manier van afscheid nemen en omgang met verlies en rouw bijzonder, maar bovenal mooi en inspirerend is. Omdat ik in mijn leven zelf behoorlijk wat teleurstellingen, rouw en verlies heb meegemaakt, is het een soort van ‘gewoon’ geworden. Hierdoor ben ik ook over Rouw- & Verlies gaan schrijven en vind je mijn gevoelens en gedachten hierover ook onder #Rouwcoach in Rouw©.

Wil je dus meer weten over Rouw en Stress in het algemeen en wil je lezen hoe ik daarmee omga in mijn eigen leven, lees mijn blog hier of volg me op Facebook & Instagram (klik hiervoor op de buttons onder aan de pagina), in de hoop dat het jou, net als vele anderen ook op ideeën brengt of zelfs troost en steun biedt!