In stilte hoor je de mooiste dingen…

Stil, even helemaal stil…🤫

De meeste mensen worden van en in die stilte (zowel mentaal als fysiek) onrustig en als reactie daarop gaat het gros op zoek naar afleiding. Alles beter dan de stilte zo wijst onderzoek uit! Leuk wetenswaardigheidje uit zo’n onderzoek: mensen dienden zich daarbij liever kleine stroomstootjes toe als in stilte te moeten zijn!⚡️😱

In een samenleving als de onze hoeven we naar afleiding niet ver te zoeken, want ondanks dat het ons ook veel brengt, zorgen social media,  Whatsapp en mails voor triggers om altijd maar ‘aan’ te staan. Dat dat continue ‘aan-staan’ niet gezond is voor een mens blijkt wel uit het feit dat Stressklachten nog steeds bevolkingsziekte nummer 1 is… iets wat ik als Burn-out & StressCoach regelmatig in mijn praktijk tegenkom.

Omdat ik als mens weer eens tot de conclusie ben gekomen dat het leven soms anders loopt als ik had verwacht en gehoopt, maar ook omdat ik het als coach belangrijk vind om te ‘praticen what I preach’, ga ik vanaf morgen een paar dagen die stilte en rust in tijdens een 4-Daagse Yoga, Natuur & Stilte Retreat aan de kust… (my happy place!)🌊🌤🌳🌲🙏🏻🥰

Want ik ben er van overtuigd dat in stilte een grote kracht zit en misschien zelfs wel de sleutel tot jezelf… eens kijken dus naar wat ik daar tegenkom!🗝💛✨️🙃 Hoe ik de komende dagen van stilte persoonlijk ga ervaren en wat het me heeft gebracht, vertel ik jullie vast nog ergens na deze week!

COACH JE KRACHT is vanaf morgen 3 mei gesloten. Op maandag 8 mei pak ik graag de (werk)draad weer op en ben ik zowel persoonlijk als zakelijk weer volledig beschik- en bereikbaar! 😃

#stilte #silence #rust #calm #peace #offline #trigger #burnout #stress #coaching #yoga #natuur #nature #backtobasic #veerkracht #resilence #kracht #power #practicewhatyoupreach #retraite #retreat #kust #cost #coachjekracht #uden #maashorst #oisterwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *