Life is like a camera…

Vanmorgen na een fijn netwerkgesprek tijdens een wandeling in de natuur werd het me maar weer eens extra duidelijk en vond ik deze vrijdagmiddagquote precies passend: 

“Life is like a camera. Just focus on what’s important, capture the good times, develop from the negatives, and if things don’t work out: just take another shot!

Gewoon omdat het leven zich niet laat plannen, het zomaar onverwachte en vooraf nooit bedachte gebeurtenissen voor je in petto kan hebben, maar dat als je de lichtpuntjes blijft zien, in de liefde én in jezelf blijft geloven, er na regen toch ook altijd weer zonneschijn komt! 🌤

Fijn weekend alvast…💛☀️✨️

#netwerken #makingthemostofit #nocontrol #leven #life #hoop #hope #liefde #love #believeinyourself #kracht #power #veerkracht #resilience #dontgiveup #zonneschijn #lichtpuntjes #vrijdagmiddagpost #quote #weekend #coachjekracht #uden #maashorst #oisterwijk #boxtel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *