Light-blue monday it is… (bring it on!)

Oké oké, al die media die vandaag gaat over ‘blue monday’! 🤷🏼‍♀️

Ik ben sowieso niet gevoelig voor stickers plakken, mensen en dingen in bestaande hokjes plaatsen en van binnen de lijntjes kleuren! 🙃 Just being me, dus… als het dan volgens iedereen blue-monday is, dan beweeg ik mee, maar wel op mijn manier en maak ik er gewoon light-blue-monday van! 😬

Want lichtblauw staat in de kleuren-psychologie bekend als stimulator van creativiteit en inspiratie…✨️🔥

Het symboliseert vertrouwen, loyaliteit, wijsheid, zelfverzekerdheid, intelligentie, geloof, waarheid en de hemel. 

Blauw wordt beschouwd als gunstig voor de geest en het lichaam. Het vertraagt de menselijke stofwisseling en produceert een kalmerend effect.

Prima kleurtje toch? Dus ik zeg: kom maar op met light-blue-monday! Doe jij met me mee?

#bluemonday #blue #lightblue #monday #omdenken #positief #positivethinking #gedachtenkracht #psycohologie #media #coaching #beingme #rebel #mindset #kleuren #colours #samensterk  #coachjekracht #uden #maashorst #oisterwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *