Een magisch, fantastisch 2023 boordevol lichtpuntjes, koestermomentjes en liefde…

Gisteren stroomde, net als ongetwijfeld bij jou mijn social media vol met posts over terugblikken en vooruitkijken. En voor het eerst in jaren voelde ik geen inspiratie en miste ik eerlijk gezegd ook de toch vaak wel bij een jaarwisseling horende jubelstemming… En of ik gisteren nou wilde of niet… ook ik sta deze ochtend ‘gewoon’ met mijn pootjes in 2023!

Door alleen maar even rustig stil te staan bij wie ik ben, waar en hoe ik op dit moment in het leven sta, voelt het anders deze eerste januari: de ‘druk’ lijkt eraf, zo omschrijf ik het maar…

Ik gebruik graag metaforen  om mijn verhalen te verduidelijken (ook voor mezelf🙃) en deze ochtend moest ik ineens aan mijn rugzak denken!

My good old backpack… 🎒die figuurlijk altijd met me meereist en letterlijk ook vaak een rode draad is in de lezingen die ik zo graag geef. 

♡ Uiteraard een kleurrijke rugzak, in mijn geval zacht roze met vrolijke bloemetjes, welke symbolisch staat voor mijn positieve levensinstelling en vrolijk- en met grote regelmaat ook rebelsheid!😏

♡ Mijn rugzak is ietwat verfomfaaid en hier en daar gerafeld door alles waar we samen doorheen zijn gegaan. 

♡ De rits die ik behoedzaam dicht moet maken (anders weigert ze simpelweg dienst) is een mooie reminder dat ik op tijd momenten van rust moet inbouwen om op te laden en bij te tanken (want hee; practice what you preach, zeker als coach hè 😅!)

♡ Een rugzak die gaandeweg de jaren aardig gevuld is geraakt, maar die ik ondertussen met gemak kan dragen, wat komt omdat zij  gelukkig ook gevuld is zoveel andere dingen! 

♡ Zo hebben mijn kostbare en voor mij zo dierbare herinneringen een veilig plekje, zodat ik ze erbij kan pakken als ik dat, op welke manier dan ook even nodig heb…

Vind ik verder:

♡ Mijn borrelende levenslust, 

♡ de passie waarvan ik ga sprankelen,

♡ mijn onuitputtelijke (veer)kracht, 

♡ de onvoorwaardelijke liefde die ik voel voor mijn meiden en andere lieve mensen om me heen en

♡ tenslotte slingert er zo kris kras door mijn rugzak dankbaarheid; voor grote maar ook voor kleine dingen en niet te vergeten voor mijn gezonde lijf!🙏🏻

Juíst met deze rugzak kan ik mijn prachtige werk als coach op mijn unieke wijze doen en kan ik als dat nodig is op een level dieper en nét dat stukje verder gaan in mijn coachings- & adviesgesprekken, waardoor mensen en organisaties samen tot zulke mooie resultaten komen…

Dus ik schud mijn rugzak deze ochtend nog maar eens liefdevol op, hang haar stevig om mijn schouders en ook al heb ik dit jaar mijn bestemming misschien niet zo kristalhelder 💎 als voorgaande jaren… ik weet ook dat een pad ook gewoon ontstaat door er op te lopen! 👣

En dat doe ik… met opgeheven hoofd en vol vertrouwen & goede moed. Dus 2023: hou je vast… here I come!👊🏼💪🏼🔥✨️

Ik wens jullie een magisch, fantastisch 2023 boordevol lichtpuntjes, koestermomentjes en liefde toe!

#nieuwjaar #happynewyear #2023 #rugzak #backpack #verhalen #stories #rebel #positiviteit #positivity #recharge #coach #herinneringen #memories #levenslust #spirit #passie #sprankelen #sparkle #kracht #power #veerkracht #resilience #liefde #love #vertrouwen #trust #moed #courage #coachjekracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *