De (werk)draad weer oppakken na Verlies

Yessss…. 🤗🤗🤗

Het duurt nog best wel even  maar op donderdagavond 09 maart 2023 mag ik weer gaan doen waar ik zo blij van wordt: mensen inspireren en hopelijk verbinden terwijl ik ondertussen bezig ben met mijn missie: ‘Het normaliseren van Verlies & Rouw in onze (werkende) samenleving’

In samenwerking met het Crematorium Tilburg en Omstreken en Netwerk Brabant mag ik voor leidinggevenden, HR-professionals en werknemers die meer willen weten over omgaan met Verlies op het Werk (in de breedste zin van het woord) een kennis-sessie/interactieve lezing verzorgen! 

Tijdens deze lezing krijg je inzicht in hoe je als werknemer in rouw de (werk)draad weer oppakt en het verlies op een gezonde manier in je leven verweeft. Leidinggevenden, HR-professionals en ook collega’s komen meer te weten over hoe ze positief kunnen bijdragen aan deze terugkeer naar het werk na Verlies. 

Wil je meer weten over of beter nog: wil je erbij zijn?

Meld je dan voor deze gratis lezing aan via deze link: https://netwerkbrabant.nl/academy/de-werkdraad-weer-oppakken-na-verlies-09-03-2023 en dan zien we elkaar tegen die tijd in Grand Café Ode van Crematorium Tilburg!

Delen van dit bericht is fijn en wens ik jullie bij deze een fijne vrijdag en voor daarna alvast een heel mooi weekend!

#missie #verlies #rouwbegeleiding #rouwopwerk #verliesopwerk #loss #rouw #mourning #lezing #kennissessie #gastspreker #inspiratie #motivatie #hr #verzuim #crematorium #netwerken #netwerkbrabant #brabant #vrijdagmiddagpost #weekend #coachjekracht #uden #maashorst #oisterwijk #tilburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *