Hartverwarmende zonnestralen gewenst…

We kunnen er een heel klimaat-technisch verhaal van maken, maar vanmiddag kies ik er voor alleen maar even van te genieten: het zachte weer van nu met haar heerlijke zonnestralen!

Wist je dat genieten van de kleine dingen en focus houden op dat wat je wél hebt en de mensen die er wél voor je zijn, je helpt positiever in het leven te staan? Op die manier ontdek je gemakkelijker lichtpuntjes in donkere tijden en laat het je de heftige stormen in jouw leven beter te doorstaan… 

Als dat, om welke reden dan ook op dit moment in jouw leven lastig is, dan is deze vrijdagmiddagquote speciaal voor jou… in de hoop dat de zonnestralen niet alleen jouw wangen, maar ook jouw hart verwarmen!

“Ik wens dat er vandaag

een zonnestraal 

precies op je gezicht valt…

Zo eentje die zachtjes kriebelt

Je wang én je hart verwarmt

en jouw ogen doet schitteren… ”

Heel fijn en (hart)verwarmend weekend alvast allemaal… ☀️🥰💛

#zonnestralen #sunshine #genieten #njoy #littlethings #sprankelen #sparkle #ogen #eyes #positiviteit #positivity #mindset #hartverwarmend #hartonderderiem #dankbaar #gratitude #gedachtenkracht #veerkracht #resilience #powerofpositivity #lichtpuntjes #herfst #autumn #coachjekracht #vrijdagmiddagpost #weekend #oisterwijk #uden #maashorst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *