Heb je voor altijd mijn hart gegeven, ik draag je bij me tot het licht straks dooft…

Oktober is bij ons in het gezin een maand waarin altijd veel feestjes zijn. Alleen in ons gezin al verjaart meer als de helft deze maand!

Zo vieren we deze maand mijn oudste dochters’ en ook mijn eigen verjaardag, maar staan we ook stil bij Rob’s geboortedag de 19de. Allemaal dagen waarop zijn afwezigheid zo aanwezig is…

Ergens afgelopen zomer spraken onze meiden uit dat ze papa’s stem aan het vergeten waren… en na bijna 11 jaar zonder hun vader hier, kan ik me dat zo voorstellen, dus maakten we er gisteren (zo passend in deze maand) een bijzondere avond van…

Met de meiden op de bank gekruld en ik op de grond achter mijn laptop keken we op het grote tv-scherm foto’s en filmpjes van toen. De liefde en tegelijkertijd was ook de leegte voelbaar… Met een blik opzij naar onze 3 meiden stroomde mijn hart bijna over; zoveel liefde en minstens net zoveel dankbaarheid voor dat wat er nu nog allemaal is. 🙏🏻🥰

Na de mixed emotions van gisterenavond zwaai ik deze ochtend onze jongste spruit uit, haal ik een teug frisse Herfst-adem en voel ik in tegenstelling tot toen, daardoor juist ook kracht… en start ik deze nieuwe (werk)week met een glimlach en knipoog naar boven…

#oktober #october #aanwezigheid #presence #afwezigheid #absence #herinneringen #memories #dankbaar #grateful #alleenmaarliefde #love #kracht #power #verbinding #connection #coachjekracht #uden #maashorst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *