Is er ‘winst’ te halen uit verlies?

Wát een geweldige ervaring was het gisteren; het Congres Vitamine Aand8 tijdens de Nationale Vitaliteitsweek op de KNVB-campus in Zeist!🤩 Een energieke dag met inspirerende sprekers, mooie ontmoetingen en dito gesprekken en daardoor ook volop verbinding! ✨️🌀

Mijn workshop ‘Is er ‘Winst’ te halen uit Verlies?’ te mogen doen op zo’n chique podium als de bestuurskamer van de KNVB was boffen!🙏🏻🥰

Zo vertelde ik op deze prachtige plek over Verlies- en Rouw op de Werkvloer; spraken we samen over de dood, maar ook over reorganisaties en Verlies van gezondheid. En zo kwamen de deelnemers tot de slotconclusie dat investeren in Verlies loont!

Ik kwam er ook achter dat er nog ontzettend veel werk te verrichten valt op dit gebied en dat maakt me (voor zover dat kan 😉) nóg gemotiveerder in mijn missie: ‘Het ‘normaliseren’ van Verlies en Rouw in onze (werkende) samenleving!

En daarom: was je gisteren niet in de gelegenheid om erbij te zijn, dan heb je echt iets bijzonders gemist, maar… niet getreurd! 

Mijn workshop is, speciaal op maat gemaakt voor jouw organisatie ook zo te boeken. Neem contact met me op en ik kom ook graag bij jou in jouw bedrijf vertellen over dit mooie, maar nog steeds onderbelichte onderwerp! (https://www.coachjekracht.nl/contact/)

Nogmaals dank aan Klaas Koster, het team van Vitalogisch® en daarbij in het bijzonder aan Sandra 🙏🏻en verder aan ieder ander die hieraan zijn of haar bijdrage in welke vorm dan ook heeft bijgedragen!

#vitaliteitsweek #vitaliteit #motivatie #motivatie #motivationalspeaker #spotlight #inspiratie #inspiration #energiek #energy #workshop #lezing #verlies #verliesopwerk #rouwopwerk #coachjekracht #uden #maashorst #knvbcampus #zeist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *