Celebrate the cracks, that’s how the light comes in…

Vanochtend las ik een mooie post over rituelen en hoe waardevol ze zijn en ook las ik een post over iemand die weer zo’n mooie ervaring heeft gehad tijdens het doen van een ritueel, in dit geval: het Kintsugi Hartritueel!

En bij het lezen maakte mijn eigen hart een sprongetje… en net als vorige week toen ik schreef over motivatie en inspiratie weet ik dan: hier moet ik wat mee! En dan ontstaat ter plekke een spiksplinternieuwe post over: het Kintsugi-hartritueel.

Want ohhh, wat is het waardevol op zoveel verschillende manieren en wat zou ik veel meer mensen dit ritueel gunnen! Dat het zo betekenisvol kan zijn, weet ik ondertussen uit persoonlijke ervaring, maar ik zie het ook met regelmaat terug tijdens de harte-reizen en prachtige resultaten in mijn praktijk.

Tijdens dit ritueel maak je verbinding met het (jouw) hart en daarna ga je het openen/breken, waarna je op jouw eigen tempo en in jouw eigen tijd aan de slag gaat om jouw hart te helen. Dit doe je letterlijk met goudlijm en figuurlijk kom je hiermee écht op een laag dieper/verder in het bijbehorende (rouw)proces. Wanneer het hart geheeld is, staan de gouden lijnen symbool voor jouw unieke levenservaringen en veranderen deze ‘littekens’ in iets moois, dat gezien mag worden…  

Over mijn persoonlijke harte-reis schreef ik destijds dit blog en maakte er een filmpje over: https://www.coachjekracht.nl/2021/01/18/het-kintsugi-heart-ritueel/

Bij COACH JE KRACHT kun je het ritueel op verschillende manieren ervaren:

1.           Je besteld het keramieken hart bij mij en gaat alleen aan de slag;

2.           Je besteld het keramieken hart bij mij en volgt een individueel traject onder mijn persoonlijke begeleiding of

EN DIT IS NIEUW!

3.           Je besteld het keramieken hart bij mij en samen met 4 tot 5 personen neem je deel aan een workshop met een gezamenlijke start- en eindsessie bij mij in de praktijk in Uden.

Een unieke all inclusive-beleving, waarbij we samen starten en ook weer gezamenlijk eindigen (inclusief een uitgebreide lunch op locatie). In de tussenliggende periode volg je het individuele traject onder mijn persoonlijke begeleiding.

               Op de website vind je de data waarop deze workshops onder de naam: De Bikkelclub gepland staan. Eind september starten we al en er zijn nog enkele plaatsen!

Ik werk graag met de seizoenen mee en daarom zijn er ‘opstap-mogelijkheden’ in de Herfst, waarbij we een combi maken met de Winter of starten we in de Lente en combineren we dat met een afsluitende bijeenkomst in de Zomer.  

Mocht je liever bij jou in de organisatie met collega’s of privé met een paar bekenden of samen met familieleden dit ritueel willen ervaren, dat kan ook. In overleg kom ik ook graag ergens bij jou in de buurt of geef ik een intercompany-training rondom deze mooie werkvorm en kunnen we voor jou passende data afspreken!

Kijk voor meer info maar eens op: https://www.coachjekracht.nl/workshops/ of stel je vragen of meld je aan via het contactformulier op de website.

Wat vind jij eigenlijk van deze werkvorm enne… welke vorm (1,2, of 3) zou het beste bij jou passen, wil je dat hieronder met me delen?

(En mocht je nou aan iemand speciaals denken, tag diegene of stuur dit berichtje door en wie weet zie ik jou/jullie binnenkort!?)

#ritueel #ritual #verlies #loss #werkvorm #tool #coach #hart #heart #kintsugi #helen #heal #goud #golden #breken #break #openen #verbinding #hoop #hope #troost #comfort #workshop #coachjekracht #uden #maashorst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *