And it’s back to work !

Een blij koppie en een enthousiaste armzwaai vanmorgen en weg is ze…

Na 6 fijne, maar ook erg intensieve (😅🙈) weken  schoolvakantie mag ons jongste dametje weer naar school… en dit schooljaar weer met een taxi in plaats van samen met mij!

De oudste is gisterenmiddag alweer vertrokken naar Nijmegen en dat maakt dat de zomervakantie,  ondanks de aanhoudende zonnestralen, nu toch écht voorbij voelt!

We kunnen terugkijken op een ontspannen vakantietijd met talloze koestermomentjes, waardoor ik onwijs veel zin heb om weer aan het werk te gaan! 

Heel fijn om deze week de draad op te pakken met bekende en te starten met nieuwe cliënten…

Ook kijk ik ontzettend uit naar een paar heel toffe events! 

Zo:

– geef ik op 19 september een lezing over ‘Verlies & Rouw op de Werkvloer’ op het Congres Vitamine Aand8 tijdens de Nationale Vitaliteitsweek op de KNVB-campus in de mooie bossen vanZeist. (https://www.nationalevitaliteitsweek.nl/programma-congres/)

– start ik op 23 september eindelijk met een opleiding die ik al 3 jaar op mijn lijstje heb staan: Verlieskunde aan HBO Drechtsteden;

– En… vind op 28 september de eerste bijeenkomst plaats van de enige echte Bikkelclub, waarover ik je deze week graag nog meer vertel!

Allemaal dingen om naar uit te kijken en er een mooie ’tweede helft’ van dit jaar van te maken! 

Zien wij elkaar ook gauw? Weet dat je van harte welkom bent! (www.coachjekracht.nl)

#zomervakantie #summerholiday

#einde #endings #start #itsawrap #newbeginnings #backtowork #backtoschool #stress #burnout #coaching #verlies #loss #rouw #mourning #verliesopwerk #rouwopwerk #events #vitaliteit #coachjekracht #uden #maashorst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *