When someone you love becomes a memory…

Vandaag is het alweer voor de 14de keer een bijzondere dag en zal het ook altijd wel ‘one of those days’ blijven…

Op 08-08-2008 stapten Rob en ik het huwelijksbootje in, toen nog in de hoop dat ons leven samen langer zou mogen duren.

Destijds al heel bewust gekozen voor een mooie datum met veel 8-en die symbool staan voor oneindigheid.

Dat echte liefde geen einde heeft en zelfs doorgaat over de grens van de dood heen, ervaar en voel ik nog steeds tot in het diepste van mijn vezels…

Bij het ophalen van de herinneringen aan die mooie dag van toen maakt me dat enerzijds dankbaar en anderzijds kan het me ook nog steeds verdrietig maken en mis ik mijn maatje op een dag als vandaag altijd net een beetje extra!

Love always…♡♡♡

#oneofthosedays  #herinneringen #memories #koesteren #cherish #verdrietig #sad #bruiloft #acht #eight #oneindigheid #neverending #wedding #dankbaar #gratitude #mixedemotions #liefde #love #lovealways #weduwe #coachjekracht #uden #maashorst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *