Tegenwind maakt je vleugels sterker…

Afgelopen week stond er weer een afsluitende sessie van het Kintsugi hartritueel op de agenda.

Een ritueel waarbij je een keramieken hart op jouw eigen manier en in jouw eigen tempo breekt (of zoals ik liever zeg: ‘openen’) om het vervolgens weer te helen met goudlijm, zoals met de Japanse kunstvorm Kintsugi. Hierin staan de gouden lijnen symbool voor ieders unieke levenservaringen en veranderen in iets moois, dat gezien mag worden.

Zo mooi om iedere keer weer getuige te mogen zijn van de verschillende harten-reizen die gemaakt worden om uiteenlopende redenen!

Rituelen zijn belangrijk en kunnen je ook nieuwe houvast geven na het meemaken van een ingrijpende gebeurtenis in je leven en waarbij we deze keer samen tot de mooie conclusie kwamen:  

“Tegenwind maakt je vleugels sterker”

Misschien heb jij ook iets af te sluiten, wil je symbolisch een gebeurtenis of periode in je leven een plek geven of heb je het diepe verlangen om jouw hart (na jaren) te helen, dan leent deze werkvorm zich daar perfect voor!

Bij COACH JE KRACHT kun je deze werkvorm onder individuele begeleiding doen, maar wanneer je dat graag, of zelfs liever samen met anderen doet, dan is dat ook mogelijk! Kijk maar eens op mijn vernieuwde website op de pagina: https://www.coachjekracht.nl/workshops/

Daar lees je over ‘de Bikkelclub’ en vind je naast verdere uitleg ook een mooi filmpje van het hartritueel. En mocht je je willen aanmelden, dan vind je daar ook meteen de data van de komende bijeenkomsten, waarin nog enkele plekken beschikbaar zijn!

Wat is jouw ervaring eigenlijk met de tegenwind die je hebt ervaren in jouw leven… heeft deze jouw vleugels ook sterker gemaakt? Wil je dat eens met me delen?


#tegenwind #vleugels #wings #sterker #stronger #whatdoesntkillyoumakesyoustronger #verlies #loss #werkvorm #tool #coach #hart #heart #kintsugi #helen #heal #goud #gold #ritueel #ritual #breken #break #openen #workshop #bikkelclub #vrijdagmidagpost #weekend #coachjekracht #uden #maashorst  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *