Where our attention goes, energy flows…

WAUW, wat een geweldige energie en bijna magische flow! 

Na een inspirerende businesscoachsessie vorige week woensdag bij Rianne van der Meijs voelde ik dat ik sinds lange tijd weer echt was ‘aangezet’!✨️💛

Na een ontzettend druk en intensief afgelopen jaar kon ik op de één of andere manier maar niet echt zakelijk door- en aanpakken. Maar in de voorbije week is er zo ongelofelijk veel gebeurd en staat alles, écht alles staat in het teken van ruimte creëren en innemen en groei!🌱

Ondanks dat de ruimte die ik eerder in ons nieuwe huis gekozen had als coachkamer goed voelde, was deze vooral ‘klein maar fijn’. En nu dat ik een deur verder gegaan ben, voelt deze nieuwe ruimte zoveel fijner en de ideeën borrelen en bruisen dan ook als nooit te voren!

Naast mijn fijne stoelen is er nu ook ruimte voor een fijne werktafel waardoor ik met (meerdere) cliënten (systemisch) kan werken aan tafel. Spullen die plaats moesten maken in de oude kamer waren zo weg en hebben bij anderen een ander fijn plekje gekregen. Dingen die ik in de loop van de jaren heb aangeschaft, maar die bijna nooit uit de kast kwamen, hebben een nu wel zichtbare plek gekregen en gaan dus eindelijk meer gebruikt worden!

En over flow en synchroniciteit gesproken: Die ene afspraak die steeds maar niet doorging, kan nu ‘ineens’ en ‘toevallig’ wel plaatsvinden. En na een hele lange tijd ontvang ik afgelopen week ook de definitieve opdrachtbevestiging van een organisatie waar ik aan de slag mag gaan met HR-professionals, hun leidinggevenden en hun medewerkers om hen wegwijs te maken met hoe (beter) om te gaan met Verlies en Rouw op de Werkvloer. En hoe grappig: gisteren valt er na maanden als welkomstgeschenkje van de bank een mini olijfboompje binnen: wederom symboliek voor groei!

Zit jij ook wel eens in zo’n heerlijke flow en hoe voel jij je dan? Wil je dat hieronder met me delen?

Of kun jij op dit moment misschien wel wat ondersteuning gebruiken in jouw proces en wil jij je, net als ik je weer ‘aangezet’ voelen en na een heftige periode in jouw leven of binnen jouw organisatie en voelen dat je zelf weer aan het roer staat? 

Neem dan gerust contact met me op (https://www.coachjekracht.nl/contact/ of  06-22 56 55 71) en wie weet ontmoet ik jou binnenkort in mijn nieuwe praktijkruimte of uiteraard gewoon bij jou op de werkvloer!

#groei #growth #ruimte #plek #synchroniciteit #flow #energie #devinetiming #wetvandeaantrekkingskracht #toevalbestaatniet #happy #blijei #IbelieveIcanfly #tinkerbell #enthousiasme #zichtbaarheid #businesswoman #verandering #systemischwerk #coaching #inspiratie #inspiration #motivatie #motivation #transformatie #transformation #coachjekracht #uden #maashorst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *