Vaderdag…

Vaderdag:

Sommigen vinden deze dag pure commercie en laten deze liever aan zich voorbij gaan. Anderen maken er een dag van om de papa’s onder hen (ondanks de regen vandaag 😉) in het zonnetje te zetten. 

En ik? 

Bij het woord papa heb ik nog altijd mixed emotions en is (en blijft het)  ‘one-of-those-days’…

Enerzijds voel ik zo sterk het gemis van de lieve papa’s die niet meer onder ons zijn, zoals de stoere papa van mijn meiden en mijn eigen lieve papa, die op een dag als deze extra gemist worden…

Anderzijds voel ik op een dag als deze ook dankbaarheid. Want dan zie ik hier een zorgzame bonuspapa die dan wel geen die bloedband heeft mijn meiden, maar die als het nodig is, wel voor ze klaar staat en ze samen met mij die veilige thuishaven biedt die ze nodig hebben…

Dus vandaag voor de voor mij zo bijzondere papa’s in mijn wereld hier en hierboven: weet dat ik dankbaar ben, hou van jullie! 💛💛💛

En voor jou?

Hoe je ook denkt over of voelt op deze (vader)dag, ongeacht welke rol jij in deze vervult (papa, bijna-papa, wens-papa, maar ook degene die hun papa’s moeten missen): maak er een mooie dag van!

#vader #papa #dad #bonuspapa #bonusdad #wenspapa #stiefvader #stepdad #vaderdag #fathersday #commercie #mixedemotions #gemis #missyou #rouw #mourning #dankbaarheid #gratitude #liefde #love #coachjekracht #uden #maashorst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *