Groei kan ook betekenen, dat je een stapje terug doet…

De social media-kanalen blijven me maar aangeven dat er al een tijdje niets is gepost door COACH JE KRACHT… enne, ja, dat klopt helemaal! 

Het waarom vind je in deze passende quote, want: ‘Groei kan ook betekenen dat je een stapje terug doet…’

Zo op het eerste gezicht misschien een tegenstelling, want kun je wel spreken van groei wanneer je een stapje terug doet? Ik zeg daarop volmondig ja! Uit persoonlijke ervaring, maar ik zie het ook gebeuren tijdens verschillende coachtrajecten in mijn praktijk… 

Mooi om te zien en te ervaren dat er grote kracht zit in stil staan,  niet-doen (let wel; dit is iets héél anders dan niets-doen) en vertragen…

Als jij deze schijnbare stelling zo leest, wat vind jij er dan van? Misschien heb je er zelf ervaring mee en wil je die met me delen? Ik ben benieuwd!

Ik wens iedereen bij deze een fijne vrijdag en voor daarna alvast een heel mooi weekend toe!

#quote #groei #growth #terug #backwards #tegenstelling #contradiction #kracht #power #nietdoen #vertragen #coaching #inspiration #inspiratie #motivation #motivationalquotes #omdenken #vrijdagmiddagpost #weekend #coachjekracht #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *