Niks mis met het bouwen van een muurtje om je hart…

In mijn praktijk zie ik bijna dagelijks en om uiteenlopende redenen goed beschermde en veilig verborgen harten…

Die harten zijn nooit voor niks goed beschermd, want wat de reden en het verhaal erachter ook is; het is altijd nodig geweest om te kunnen komen, waar het nu is.

Maar wanneer het gaat knellen en mensen erachter komen dat ze, juist door die soms al jarenlange bestaande bescherming ook de fijne dingen in hun leven mislopen, dan is het zaak om er een deurtje te maken… 

Omdat dat niet altijd op eigen houtje lukt, worden die harten regelmatig in mijn bijzijn tijdens coachtrajecten (of ook door de prachtige werkvorm in mijn praktijk: het Kintsugi-hartritueel ( https://www.coachjekracht.nl/2021/01/18/het-kintsugi-heart-ritueel/) voorzien van deurtjes… Deurtjes die in beginsel dicht blijven, maar die van lieverlee héél voorzichtig en behoedzaam worden opengezet… (en waarna ze uiteraard ook weer gesloten mogen worden als dat zo voelt!)

Vertellis, hoe zit het eigenlijk met jouw hart, zit dat ook veilig verstopt achter een muurtje? En zit in die muur dan een deurtje wat open en weer dicht kan? Wil je dat met me delen, ik ben benieuwd!

Ik wens iedereen bij deze een heel fijn weekend…

#muurtje #wall #hart #heart #beschermen #protect #kwetsbaar #vurnerbilty #veerkracht #resilence #deurtje #openup #coaching #lovemyjob #kintsugi #hartritueel #weekend #vrijdagmiddagpost #coachjekracht #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *