Van kleine momenten kun je grote dingen maken…

♡ de heerlijk warme zonnestralen die aankondigen dat de Lente nu toch écht in de lucht zit…☀️?

♡ de glimlach van mensen  die we nu weer kunnen zien omdat de verhullende mondkapjes grotendeels verdwenen zijn…?

♡ de blije gezichten van de uitbundig feestende Carnavalsgangers die na 2 jaar eindelijk weer hun ‘fisje’ konden vieren…?

♡ of dat ene berichtje uit onverwachte hoek om je oprecht te vragen hoe het nu met je gaat…?

Zo maar een greep uit ogenschijnlijk kleine momentjes in mijn afgelopen week. Momenten die ik met gemak aan me voorbij zou hebben kunnen laten gaan, vooral omdat er ook zoveel ellende in de wereld gaande is. Vervelende narigheid die zijn uiterste best doet de (levens)vreugde van veel mensen te verknallen!

Niet dat we onze kop in het zand moeten steken voor datgene zich afspeelt, maar door ons juíst in pittige tijden heel bewust te zijn (al is het maar héél eventjes) dat die geluksmomentjes er zijn en er even stil te staan wat ze zowel mentaal als fysiek met ons doen, kan het ons leven een stuk aangenamer maken!

Sta er daarom in het aankomende weekend ook eens bewust bij stil…

Met jouw bewustwording kun je die kleine momenten groter maken, waardoor ze jouw dag nét een beetje meer kleur geven of je precies dát kleine steuntje in de rug kunnen geven wat je op de momenten dat je het zo nodig hebt…

Ik hoop dat je die dingen kunt zien die je kracht en moed geven om door te gaan, ook al zie je op dit moment even het einde van de tunnel niet… Ze kunnen je helpen opladen om de figuurlijke of misschien wel letterlijke strijd aan te kunnen! 

Ik wens je een zonnige vrijdag toe en niet te vergeten een fijn weekend waarin het ook jou lukt om van kleine momenten grote dingen te maken…

#zonnestralen #sun #lente #spring #glimlach #smile #carnaval #geluksmomentjes #happy #levensvreugde #mentaal #fysiek #veerkracht #houvol #kracht #power #moed #courage #positief #positivity #omdenken #bewustwording #weekend #vrijdagmiddagpost #coachjekracht #uden #oisterwijk 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *