Wat de vraag ook is, liefde is altijd het antwoord…

“Wat de vraag ook is, liefde is altijd het antwoord…”

Een paar dagen na onze bruiloft en dus nog volop zwevend in onze honeymoon-bubble was een quote als deze misschien wel te verwachten… want wat hebben we met volle teugen genoten van onze dag!

Een liefdevolle ceremonie, wondermooi winterweer, ontzettend veel kaartjes, bloemetjes en cadeautjes (die zelf vandaag nog worden bezorgd in grote getalen!). En wat waren we compleet verrast en vooral ook geraakt door al die lieve mensen die ons stonden op te wachten op de Lind in Oisterwijk toen we samen over het Trouwlaantje wandelde op weg naar het Oude Raadhuis.

Van het feit dat we slechts 3 dagen daarvoor ons nog zo totaal uit het veld geslagen hadden gevoeld door die zo onverwachts aangekondigde en per direct ingaande lockdown, was helemaal niets meer over! We waren ons, misschien juist die dinsdag nog wel meer bewust van alles wat er wel kon en hielden onze focus op dat wat en vooral wie er allemaal wel was (en dat was, kan ik je verklappen een hele boel!)

Vooraf zeiden we dat we ons bruiloftsfeest met alle gasten zouden missen, maar achteraf gezien zeggen we dat onze bruiloft compleet en af voelde. Daarom gaan we ons feest met een hapje, een drankje en een dansje met de genodigden ergens in het voorjaar van 2022 zeker wel vieren, maar dat zal zijn als extra en niet om onze bruiloftsdag nog af te willen maken…

Uit mijn persoonlijke voorraad veerkracht is de laatste tijd aardig wat geput en om die weer aan te vullen en ook omdat deze love-bubble nog zo heerlijk voelt, heb ik besloten daar voorlopig even in te blijven en er van te genieten. Daarom zal ook COACH JE KRACHT (voor afspraken) tussen Kerst en Oud op Nieuw gesloten zijn!

In 2022 zal ik dan weer volledig opgeladen en volop in mijn kracht klaar staan, zodat ik iedereen weer op mijn unieke manier kan ondersteunen bij Verlies- en Rouw en bij Burn-out & Stress.

Zorg in de tussentijd goed voor jezelf én voor elkaar en laat je niet gek maken in deze pittige tijden. Houdt, net als ik, de focus op dat wat je hebt en wie er is en dat wat er wel allemaal wel mogelijk is… en onthoudt: “Wat de vraag ook is, liefde is altijd het antwoord!”  

Ik wens iedereen liefdevolle feestdagen en een heel mooi, vol genietmomentjes gevuld 2022!

#bruiloft #wedding #veerkracht #resilence #focus #liefde #love #antwoord #answer #gelukkig #happy #letloverule #staystrong #houvol #samensterk #lovebubble #opladen #recharge #genieten #njoy #kerst #christmas #feestdagen #holidays #vrijdagmiddagpost #coachjekacht #uden #oisterwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *