Een herinner-ring…

Morgen, woensdag 1 december is de dag dat ik officieel de sleutel ga overdragen aan de nieuwe bewoners van mijn (t)huis van de afgelopen 21 jaar… Ik ben in de voorbije 3 weken na onze verhuizing van Oisterwijk naar Uden iedere dag een beetje meer naar dit moment toegegroeid… Ik voel aan alles dat om écht te kunnen landen in ‘ut Ujese’ ik deze overdracht letterlijk en figuurlijk nodig heb…

Ons thuis in de Harrie Janssenstraat was zoveel meer dan alleen maar wat stenen…Het was het huis waar ik met mijn grote liefde Rob 21 jaar geleden ben gaan samenwonen en waar in de jaren daarna onze meiden werden geboren. Het was het thuis van waaruit we trouwden en waarin we uiteindelijk veels te vroeg afscheid van elkaar hebben moeten nemen…

Maar het was ook het huis waarin ik soms met mijn ziel onder mijn arm, maar bijna altijd met mijn neus in de wind leerde op mijn eigen kracht te vertrouwen. Waar ik samen met onze meiden weer heb leren genieten van al het moois dat het leven (ondanks of misschien juist misschien wel dankzij ons afscheid) te bieden heeft… 

Een paar dagen geleden al haalden mijn dametjes en ik symbolisch ons naambordje van de gevel. En omdat het huis ook zo intens verbonden was met Rob, is het ook tijd om daarvoor een symbool te zoeken… Nu er over een paar weken op 21-12-21 weer een trouwring aan mijn vinger  geschoven wordt omdat ik met mijn tweede grote liefde mag trouwen, draag ik vanaf vandaag ook deze speciale herinner-ring.

Het infinity-teken, een samengevouwen 8, als symbool voor onze nooit eindigende liefde. Die herinnert aan onze trouwdag op 08-08-08 en waarin 21 steentjes verwerkt zijn, die staan voor de 21 betekenis- en waardevolle jaren in Oisterwijk waar ik altijd dankbaar voor zal zijn…

Zoals ik altijd zeg en waarin ik zo geloof: “goed afscheid maakt dat je goed verder kunt”, dus wat mij betreft: op naar morgen!

#afscheid #goodbye #thuis #home #verhuizing #move #symbool #symbol #liefde #love #oneindig #infinity #herinnerring #ring #herinneringen #memories #eenentwintig #twentyone #liefde #love #weduwe #widow #mixedemotions #gevoelens #feelings #coachjekracht #uden #oisterwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *