Voor al het verdriet dat veel mensen voelen, maar wat een ander niet ziet…

Afgelopen dinsdag mocht ik gastspreker zijn in de week over Verlies & Rouw op de Fontys Hogeschool, opleiding Pedagogiek in Tilburg. Wat een bijzondere ochtend was dat… ik kan er nog bijna van oplichten als ik er aan terug denk!

Prachtig om te ervaren dat door mezelf kwetsbaar en open opstellen, mijn verhaal te delen én te doorspekken met kennis over Verlies & Rouw, er zo’n waardevolle gesprekken op gang kwamen. Er werd nieuws- en leergierig gevraagd, verdriet en gemis gedeeld, naar elkaar geluisterd en daardoor was het raken en geraakt worden.

Samen zijn er die ochtend taboes doorbroken. Ging het over zichtbaar, maar ook onzichtbaar/verborgen verlies en was er bewustwording dat er dus niet alleen sprake van rouw is, wanneer je een dierbare naaste verliest. Dat je niet altijd iets hoeft te DOEN, maar er wel voor iemand kunt ZIJN.

Zo fijn dat ik deze studenten dingen mee heb kunnen geven die ze meenemen in hun persoonlijke jonge leven nu, maar die ook bruikbaar zullen zijn in hun toekomstige leven als zorg-professionals. Dankbaar dus dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen…

Ik mocht mooie feedback mee naar huis nemen. Feedback die me steunt en me nóg meer laat geloven in mijn missie om het taboe en handelingsverlegenheid rondom de dood te doorbreken!

Denk je na het lezen van deze vrijdagmiddagpost dat zo’n lezing/presentatie ook wel iets voor jouw opleiding, jouw werkplek, jouw organisatie of bedrijf is? Stuur me hier een PB of neem contact met me op via ✆ 06 -22 56 55 71 of door het invullen van het contactformulier op de website van COACH JE KRACHT: https://www.coachjekracht.nl/contact/ en ik kom ook graag bij jullie vertellen over Verlies & Rouw.

Maak weer iets moois van je deze vrijdagmiddag en voor daarna een tof weekend!

#gastspreker #storyteller #fontys #tilburg #pedagogiek #kwetsbaar #verlies #rouw #verborgen #delen #rakenengeraaktworden #taboesdoorbreken #handelingsverlegenheid #dood #lezing #presentatie #inspiratie #inspiration #betrokkenheid #nu #toekomst #vrijdagmiddagpost #weekend #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *