Hoeveel stappen terug ben jij voorbij jezelf gelopen?

Tijdens een telefonisch intakegesprek een tijdje terug vroeg een cliënt mij of mijn coachingssessies alleen plaatsvinden in mijn praktijk? Nee joh, coaching bij COACH JE KRACHT kan op zoveel plekken!

Of je je nou prettig voelt in een comfortabele stoel met een lekkere kop thee en een relaxed muziekje op de achtergrond in mijn praktijk in Oisterwijk (en vanaf 15 november in Uden).

Of je liever bij je thuis bent of toch je de voorkeur geeft aan coaching in een vergaderzaal op je werk: weet dat er is heel veel mogelijk is en je van harte welkom bent!

En misschien voel jij je, net als mijn cliënt vanochtend het fijnst in de vrije natuur en wordt je het liefst al wandelend in de Oisterwijkse bossen gecoached. Naast een goed gesprek leverde dat ook prachtige Herfst-plaatjes op!??????

Vertellis, op welke plek zou jij het liefst gecoached worden en waarom? Wil je dat hieronder met me delen? Ik ben benieuwd… 

Bij deze wens ik iedereen alvast een heel fijn weekend!

#natuur #nature #lifecoaching #lessstress #wandelcoaching #wandelen #walking #herfst #autumn #lovemyjob #weekend #vrijdagmiddagpost #coachjekracht #Oisterwijk #Uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *