Met een schepje geduld en een zuchtje tijd…

Op zoek naar een mooie quote voor de vrijdagmiddagpost deze week, met zoals altijd de coachgesprekken van afgelopen week nog vers in mijn geheugen, stuitte ik op een precies passend gedicht van Lief Leven, wat ik hieronder graag met jullie deel:

‘Verdwaald in mezelf

De weg even kwijt

Varend op vertrouwen

Dat alles goed komt

Met een schepje geduld

En een zuchtje tijd… ‘

Wanneer je iemand die je heel dierbaar is bent verloren, dan heeft dat grote impact op alle facetten van jouw leven. Net zoals wanneer je een steen uit de stroom van een rivier haalt, verandert de stroom van het leven ook onherroepelijk en wordt het nooit meer zoals het daarvoor was.

Het begin van een verander- of transformatieproces waarin je voor de pittige taak komt te staan opzoek te gaan naar de nieuwe JIJ. Een proces waarin je soms verdwaald raakt in jezelf en het gevoel krijgt de weg kwijt te zijn…

Met een grote emmer geduld en daarnaast vertrouwen dat alles goed komt, kom je vaak een heel end. Maar vergeet niet ook de tijd haar werk te laten doen… En omdat tijd zich nou eenmaal niet laat  voortduwen of trekken, zit er niks anders op dan dat wat er is, toe te laten…

Wat maakt dit gedicht eigenlijk bij jou los? Hoe staat het met jouw geduld en kun jij zo nu en dan even achterover leunen en er ‘een zuchtje tijd’ over heen laten gaan? Wil je dat hieronder met me delen?

Ik wens iedereen, en jou in het bijzonder een heel fijn weekend en vergeet vooral niet zo nu en dan even achter over te leunen om de tijd haar werk te laten doen…

#verdwalen #lost #vertrouwen #trust #alleskomtgoed #itsgoingtobealright #geduld #patience #tijd #time #verdriet #grief #rouw #verandering #change #transformatie #proces #nieuwejij #newyou #gedicht #poem #coaching #weekend #quote #vrijdagmiddagpost #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *