De zee van tijd heeft het mooiste strand…

In één woord héérlijk de dagen dat we aan de kust waren tijdens onze vakantie!☀️?

De combinatie van het geluid van en het zicht op de golven, liefst een fijne zonnetje, het kriebelende zand onder mijn voeten en de geweldige zeewind (ongeacht hoe hard of zacht deze ook waait), allemaal ingrediënten waar ik ontzettend gelukkig van wordt en ik die plek dan ook altijd ‘my happy place’ noem!✨?✨

Zo fijn om mijn hoofd even leeg te laten waaien of mijn gedachten af te laten dwalen naar plekken alleen voor mij om vervolgens op dat strand na een paar teugen zeelucht weer volledig ontspannen en bovenal ook helemaal mezelf te zijn… 

Op welke plek ben jij eigenlijk (al is het maar voor een momentje) compleet gelukkig?

Laat je me dat hieronder eens even weten, ik ben benieuwd!

Voor iedereen een fijn restant van deze vrijdag nog en voor daarna een mooi weekend! (en voor degene die nog vakantie hebben: fijne voorzetting van de vakantie!)

#pasopdeplaats #lessstress #tijd #time #zomer #summer #zomervakantie #summerholiday #zee #sea #strand #beach #zon #sun #wind #myhappyplace #relaxeandrecharge #recharge #free #gevoel #feeling #inspiratie #inspiration #coachjekracht #vrijdagmiddagpost #weekend #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *