Vakantie is: niet meer weten welke dag het is…

Uhm, is het nou eigenlijk maandag, woensdag of toch vrijdag? Geen idee enne… dat hoeft in tijden van vakantie ook lekker even niet! ??

Mij geeft het een gevoel van vrijheid en ongebonden zijn en ik hou er van: wakker worden zonder wekker… Je lijf geeft vanzelf wel aan of het tijd is om wat te eten of te drinken en wanneer je moe bent, sluit je zo maar je ogen… of dat nou is voor een dutje (liefst in het zonnetje) midden op de dag of voor een weldadige nachtrust als de sterren al een tijdje aan de hemel staan…

Wat vind jij er eigenlijk van als je geen benul van dag of tijd hebt? Vind je dat prettig of ben jij, ook in tijden van vakantie van regelmaat en structuur? Wil je dat hieronder met me delen? Ik ben benieuwd!

Ik wens iedereen voor nu een fijne vrijdag en voor daarna een mooi zonnig weekend☀️☀️☀️ (en mocht je net als ik nog vakantie hebben: een fijne voorzetting van jouw vakantie!)

#pasopdeplaats #lessstress #tijd #time #zomer #summer #zomervakantie #summervacation #uitrusten #rest #bijtanken #relaxeandrecharge #recharge #vrijheid #freedom #ongebonden #free #gevoel #feeling #inspiratie #inspiration #coachjekracht #vrijdagmiddagpost #nieuwelayout #weekend #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *