Alles wat je gebroken heeft, is alles wat je sterker maakt..

Vandaag stond er weer een afsluitende sessie van het Kintsugi hartritueel op de agenda.

Een ritueel waarbij je een keramieken hart op jouw eigen manier en in jouw eigen tempo breekt (of zoals ik liever zeg: ‘opent’) om het vervolgens weer te helen met goudlijm, zoals met de Japanse kunstvorm Kintsugi. Hierin staan de gouden lijnen symbool voor ieders unieke levenservaringen en veranderen in iets moois, dat gezien mag worden.

Zo mooi om iedere keer weer getuige te mogen zijn van de verschillende harten-reizen die gemaakt worden om uiteenlopende redenen!

Rituelen zijn belangrijk en kunnen je ook nieuwe houvast geven na het meemaken van een ingrijpende gebeurtenis in je leven, of zoals een cliënt zo mooi zei:

“Alles wat je gebroken heeft, is alles wat je sterker maakt..”??

Misschien heb jij ook iets af te sluiten, wil je symbolisch een gebeurtenis of periode in je leven een plek geven of heb je het diepe verlangen om jouw hart (na jaren) te helen, dan leent deze werkvorm zich daar perfect voor!

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op of kijk nog eens naar het filmpje wat ik maakte tijdens mijn persoonlijke hartritueel: https://www.coachjekracht.nl/2021/01/18/het-kintsugi-heart-ritueel/

Ik wens bij deze iedereen een heel fijn weekend!??☀️

#verlies #loss #werkvorm #tool #coach #hart #heart #kintsugi #helen #heal #goud #golden #ritueel #ritual #breken #break #openen #hoop #hope #troost #comfort #vrijdagmidagpost #weekend #coachjekracht #oisterwijk #uden 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *