I think it’s beautiful, the way you sparkle. When you talk about the things you love…

Soms kan het leven om uiteenlopende redenen best zwaar of verdrietig en met momenten soms zelfs uitzicht- en moedeloos voelen… Geen idee welke kant je op wil, maar één ding is zeker: wel weg van waar je nu bent!

Kijk op dat soort momenten te midden van dat verdriet of die pijn en dat even niet weten waarheen, ook eens naar van wie je houdt en wie er van jou houdt/houden?
Wat heb je allemaal nog wel, waar ben je dankbaar voor, waar ligt jouw passie of een tikkeltje minder enthousiast: wat doe je gewoon graag?

Wanneer je daarover praat of er zelfs alleen maar aan denkt, dan verschijnt er bijna als vanzelf een glimlach op je gezicht. Dat soort fijne gedachten of herinneringen kunnen je troost of houvast bieden en zorgen dat je weer een klein stapje omhoog zet op de ladder vanuit dat diepe dal…

En wat ik dan altijd zo prachtig vindt: die sprankeling die op zo’n moment verschijnt in iemands ogen! Dat bijna oplichten van binnenuit, wanneer iemand ergens vol liefde of enthousiasme over vertelt: I really love it!

Van wie of waarvan gaan jouw ogen eigenlijk sprankelen? Wil je dat hieronder met me delen? Ik ben benieuwd…

Voor nu een fijne vrijdagmiddag en voor daarna een sprankelend weekend allemaal!

#sprankelen #sparkle ##ogen #eyes #spiegelvandeziel #positiviteit #gedachten #thoughts #theonlywayisup #hanginthere #omdenken #dankbaar #gratitude #passie #passion #gedachtenkracht #powerofpositivity #mooi #beautiful #liefde #love #coachjekracht #vrijdagmiddagpost #weekend #oisterwijk #uden


 

2 response to "I think it’s beautiful, the way you sparkle. When you talk about the things you love…"

 1. By: Hans Lentz Posted: 14 juni 2021

  Mensen zijn prachtig. Ze hebben zoveel in zich en kunnen nog zoveel meer ontdekken, ik ook. Prachtig om te zien als je met een paar woorden, een simpel gebaar, een luisterend oor, een eenvoudige aanraking mensen vanuit onvoorwaardelijke liefde dit kan laten ontdekken. Van zo’n twinkeling word ik erg blij. Lieve groet Hans

  • By: coachjekracht Posted: 18 juni 2021

   Prachtig en in jouw woorden herkenbaarheid alom!
   Dankjewel voor jouw lieve aanvulling!
   Liefs, Yvette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *