Moet ik dat nu doen?

Zoveel te doen… we hebben zo veel te doen!

Een to-do-list is dan super handig en geeft je overzicht wat je nog allemaal moet doen, maarrrr… hoe bepaal je nou in Godshemelsnaam de volgorde en voorkom je dat er alleen maar taken bijkomen en die lijst uiteindelijk alleen maar langer wordt?

Een eenvoudige maar ook heel effectieve tool bij het bepalen van je prioriteiten is deze:
Stel jezelf bij iedere taak de vraag: “Moet ik dit nu doen?”

Wanneer je iedere keer de nadruk legt op de verschillende woorden (in het wit op de blogfoto) verandert hiermee ook de betekenis van de zin. Op die manier helpen ze je welke taak je op dit moment het beste kunt doen.

Ik zou zeggen: try this at home en laat me maar weten of het ook voor jou helpend is!

Maak iets moois van je (lange) weekend en vergeet bij het stellen van je prioriteiten niet om ook jezelf eens op je prioriteitenlijstje te zetten…

#stress #stressless #stresscounseling #coaching #todolist #prioriteiten #priorities #zin #sentence #keuzes #choices #trythisathome #inspiratie #inspiration #vrijdagmiddagpost #weekend #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *