Improve your selfies, see a hairstylist and a coach!

Vandaag mocht ik mijn dag weer beginnen met heerlijk wat ‘me-time’!

Na het opheffen van de sluiting van de kappers in deze gedeeltelijke lockdown mag ik voor de 2de keer alweer heerlijk relaxen tijdens een bezoek aan mijn favoriete kapper Ron van Koko kappers in Oisterwijk.

Zoals altijd kan ik uitgaan van een professionele knip- en kleurbehandeling, altijd vergezeld van een gezellig gesprek. In die gesprekken voor de spiegel komen ook bij anderen klanten, naast gebruikelijke vragen over welk kapsel en welke kleur gewenst zijn, de meest uiteenlopende gespreksonderwerpen aan de orde, maar tegenwoordig is Corona wel hét gespreksonderwerp van de dag.

Niet heel gek natuurlijk, want onze samenleving is flink ondersteboven gekeerd, met voor iedereen beperkende maatregelen en het wegvallen van allerlei zekerheden.

In deze al meer dan een jaar aanhoudende onzekere tijd is  Verlies in verschillende vormen, al dan niet tijdelijk voor iedereen aan de orde van de dag:

– Verlies van een dierbare (en daarvan niet op de gebruikelijke manier afscheid kunnen nemen);

– Verlies van werk en daarmee vaak ook verlies van inkomen;

– Verlies van de ‘normale’ manier van werken en van collega’s;

– en Verlies van onze vrijheid om te gaan en staan waar, wanneer en hoe we willen.

Naast dat in deze roerige tijden emoties worden uitvergroot, zien we ook dat Verlies wat mensen in het verleden hebben meegemaakt weer opnieuw wordt aangeraakt en daardoor in het nu een rol van betekenis kan gaan spelen.

Er is in het afgelopen jaar al zoveel van ons gevraagd, dat het voor veel mensen ook steeds lastiger wordt om vol te houden en kampen steeds meer mensen met burnout-achtige/ spanningsklachten, die zich zowel mentaal en fysiek uiten: Moeheid, slaapproblemen, prikkelbaarheid, piekeren, concentratie- en lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, duizeligheid, maagpijn en spierpijn.

In die gevallen is een luisterend oor bij de kapper niet voldoende en verdient dat professionele aandacht en deskundige begeleiding op gebied van Stressreductie en Verlies- & Rouwbegeleiding.

Omdat ik vind dat naar een coach gaan, net zo gewoon zou moeten zijn als een bezoek aan de kapper, vind je nog steeds mijn visitekaartjes in de salon van Koko… 

Herken je je in het bovenstaande en wil jij jouw selfies ook verbeteren? Neem dan mijn kaartje eens mee en neem gerust contact met me op! En ook als je geen klant bent bij Koko, weet me in bovenstaande gevallen te vinden!

Ik wens iedereen een heel fijne vrijdagmiddag en voor daarna een mooi en vooral ontspannen weekend!

#metime #stress #nostress #stressless #overspannen #burnout #ontspanning #relaxe #coaching #gesprek #talk #kapper #hairstylist #notaboo #houvol #spiegel #mirror #kokokappers #coachjekracht  #selfie #verbeteren #improve #vrijdagmiddagpost #weekend #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *