Het juiste moment om te ontspannen is, wanneer je daar geen tijd voor hebt…

Het zinnetje: “Heej, ik heb jouw vrijdagmiddagpost van afgelopen week gemist!” hoorde/las ik in de afgelopen dagen al een paar keer. Heel fijn om te horen en te lezen dat jullie uitkijken naar mijn posts en die dus ook missen als die er niet zijn! Bij deze een dikke dank-jullie-wel daarvoor…

En inderdaad… er was wel inspiratie, alleen absoluut geen tijd om een quote te plaatsen,  zonder dat ik mezelf compleet in de spagaat zou hebben gezet! In het kader van ‘Practice what you preach’, heb ik als Burnout- & StressCoach dus de keuze gemaakt afgelopen vrijdag niets te posten!

Maar… vandaag toch een kleine pleister op de wonden met deze verlate vrijdagmiddagpost, waarbij ik dan meteen maar gebruik maak van de gelegenheid om aan te geven dat COACH JE KRACHT vanaf vanmiddag t/m aanstaande vrijdagmiddag gesloten is voor afspraken. 

Samen met mijn lief ga ik genieten van een paar daagjes strand, zee, wind en met een beetje geluk ook een  zonnetje… Een heerlijk vooruitzicht, waarbij ik aan de andere kant ook écht even een knop om moet zetten, want het is/ik heb het eigenlijk te druk…

Inspiratie dus voor deze vrijdagmiddagpost op dinsdag, want: Het juiste moment om te ontspannen is, wanneer je daar geen tijd voor hebt…  

#missen #dankbaar #gratefull #quote #practicewhatyoupreach #keuzesmaken #knopom #gesloten #closed #strand #beach #zee #sea #wind #zon #sun #myhappyplace #ontspannen #relaxe #stress #nostress #coachinglife #inspiratie #inspiration #vrijdagmiddagpost #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *