Waarschuwing!

Na een afsluitende coachingsessie deze week kreeg ik als bedankje een lief kaartje overhandigd, met daarop de tekst: 

‘If you hang out with me for too long, I’ll brainwash you into believing in yourself and knowing you can achieve anything!’

(Vrij vertaald: Als je te lang bij me blijft, zal ik je hersenspoelen zodat je in jezelf gelooft en je weet dat je alles kunt bereiken!’)

Mijn cliënte vond deze tekst perfect bij mij passen als coach en counselor. Ze was dankbaar dat ik op haar pad was gekomen, omdat ze nu veel bewuster keuzes (voor zichzelf) maakt en ondertussen ook veel (veer)krachtiger in het leven staat!

De woorden aan de binnenkant waren voor mij persoonlijk bedoelt, maar de tekst op de voorkant van het kaartje deel ik hier graag met jullie, omdat die niet alleen past bij mij als coach en counselor, maar zeker ook als mens! Je bent bij deze gewaarschuwd dus…??

Ik wens iedereen bij deze een heel fijn en positief weekend toe!

#lovemyjob #coach #counselor #waarschuwing #warning #postitief #positivevibes #positivequote #positivethinking #positivity  #inspirationalquote #havefaith #faith #believe #geloof #veerkracht #resilience #kracht #power #energie #energy #vrijdagmiddagpost #weekend #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *