Om iets los te kunnen laten, moet je het eerst even vastpakken…

Om iets los te kunnen laten, moet je het eerst even vastpakken…

Dit was de mooie conclusie die een cliënt trok tijdens de afsluitende sessie van het Kintsugi-hartritueel deze week. Toen hij het filmpje van het hartritueel (https://www.coachjekracht.nl/2021/01/18/het-kintsugi-heart-ritueel/) een paar weken geleden voor het eerst voorbij zag komen, vond hij het ‘alleen maar’ mooi om te zien.  Maar omdat hij in zijn leven te maken heeft gehad met verschillende verliezen en er volgens zijn eigen zeggen ‘nog wel wat geheeld mocht worden’, startte hij na mijn uitleg toch enigszins sceptisch met het ritueel.

Hij is ondertussen, minstens net zo enthousiast als ik persoonlijk ben, over dat wat het hartritueel hem gebracht heeft, dus hoe mooi is dat?

Wil jij het hartritueel ook eens ervaren omdat ook jij te maken hebt gehad met Verlies in jouw leven? Neem gerust contact met me op! 

Ik wens bij deze iedereen een heel fijn weekend, geniet van het voorspelde zonnetje en laad lekker op!

#verlies #loss #hart #heart #kintsugi #helen #heal #goud #golden #ritueel #ritual #breken #break #loslaten #letgo #vasthouden #holdon #hoop #hope #troost #comfort #zon #sunshine #geniet #njoy #weekend #vrijdagmiddagpost  #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *