Kindness is like snow, it beautifies everything it covers…

Gisterenmiddag viel er onverwachts een coachingssessie uit. In plaats van achter mijn laptop verder te werken, besloot ik optimaal gebruik te maken van de extra vrije tijd door een frisse neus te gaan halen (Iets waarvoor je met deze lage temperaturen natuurlijk niet zo heel veel moeite hoeft te doen!?)

Samen met mijn oudste dochter die ook wel even een break kon gebruiken tussen alle online hoorcolleges door, hebben we een flinke ronde gemaakt door besneeuwde Oisterwijkse bossen. 

Heerlijk om door zo’n prachtig mooi Winter-Wonderland te mogen lopen, met de prachtig bevroren vennen, met een dik sneeuwtapijt op de paden en glinsterende sneeuw op de takken van de bomen en struiken. 

Op de één of andere manier voelde de wereld waarin zoveel gaande is, even verzacht en verfraaid door dat hagelwitte deken. Geluiden leken net wat zachter en de warme zonnestralen maakten het geheel bijna magisch…

De schaatsers op de bevroren vennen genoten zichtbaar, 

mede-wandelaars groeten vriendelijk in het voorbij gaan en droegen in plaats van mondkapjes stuk voor stuk een mooie glimlach…

En terwijl ik het dacht, zei mijn dochter dat het wel even leek of er een Corona-vrije wereld was… en eerlijk is eerlijk hoe ontzettend fijn zou dat zijn!?

Ik wens iedereen een gezellig weekend gevuld met minstens net zoveel geluksmomentjes als ik tijdens de wandeling gisterenmiddag heb gevoeld…

#magisch #magic #genieten #njoy #gezegend #blessed #winter2021 #winterwonderland #qualitytime #wandelen #hiking #natuur #nature #verlangen #desire #coronavrij #coronafree #geluksmomentjes #happy #vrijdagmiddagpost #weekend #oisterwijk #uden 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *