Individueel/maatwerktraject Kintsugi-Heart

Naar aanleiding van het filmpje over mijn persoonlijke Kintsugi-hartritueel kreeg ik onverwacht veel positieve reacties! En ik snap dat helemaal, want ik ben zelf ook zo ontzettend enthousiast! ?

Naast dat dit krachtige proces mij persoonlijk veel heeft gebracht, is het een prachtige en waardevolle tool om in te zetten bij het zichtbaar en zelfs tastbaar maken van (verborgen) Verlies.

En zoals altijd: als ik het over Verlies heb, dan is dat bedoeld in de breedste zin van het woord, dus niet alleen bij het Verlies van een dierbare naaste. Ook Verlies en dus afscheid nemen van jouw gezondheid, het verlies van jouw baan of functie, maar ook het beëindigen van een (liefdes)relatie, tellen hierbij mee!

Mijn eigen Kintsugi-hart heeft inmiddels een ereplaatsje gekregen in mijn praktijkruimte en wanneer ik mijn met goud geheelde hart zie, word ik daar iedere keer weer zo gelukkig van!

En dát is nou precies wat ik iedereen gun, zeker in deze roerige tijden! Een aantal van mijn cliënten in mijn praktijk zijn inmiddels gestart met het hart-ritueel, maar ook als je nog geen cliënt bent kun je deze ontdekkingsreis maken!

Wil je hier meer over weten of voel jij diep van binnen dat het tijd is om ook jouw hart te helen, neem dan contact met me op! Bel, mail of app me of stuur een berichtje via het contactformulier: https://www.coachjekracht.nl/contact/

Ik heb inmiddels een individueel/maatwerktraject ontwikkelt waarbij je op een liefdevolle manier begeleidt wordt op jouw reis waarin jij het tempo en de stappen bepaald.

En mocht je nog twijfelen, dan deel ik (uiteraard met toestemming) graag deze lieve woorden van iemand die net gestart is met het hartritueel:

“Ik ben met een goed gevoel huiswaarts gekeerd. Alles klopte: de warme sfeer boven, het licht, de geur, de muziek, jouw woorden, de voor mij ondersteunende ervaringen die je deelde, je warme uitstraling, je wezen…… Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen en nu volg ik mijn helingsreis in mijn eigen tempo met op de achtergrond de stappen ter inspiratie. Zo fijn!”

#verlies#loss#werkvorm#tool#coach#hart#heart#kintsugi#helen#heal#goud#golden#ritueel#ritual#breken#break#openen#hoop#hope#troost#comfort#coachjekracht#oisterwijk#uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *