Sometimes music is the only medicine the heart and soul needs…

Soms heb je van die dagen…

Het weer leek in de afgelopen dagen symbool te staan voor zoals ik me van binnen voelde; koud en druilerig met zo af en toe een flauw zonnetje.

Een boel herinneringen en extra gemis rondom Rob’s sterfdag en een hele lastige beslissing die mijn lief en ik moesten nemen rondom onze bruiloft eind februari…

Toen ik gisterenochtend ik het huis even een paar uurtjes voor mij alleen had, kon ik de tranen die me de hele week al dwars zaten, maar op de één of andere manier de weg naar buiten niet konden vinden, eindelijk de vrije loop laten!

En later die dag, gaf Jason (jawel Mr Derulo himself?) het laatste zetje de goede kant uit… Met één van zijn liedjes die uit mijn autospeakers rolde, voelde ik me zo uit dat dal rollen: de hobbels zijn genomen en ik heb het verdriet er kunnen laten zijn, dus… ik ben er weer! 

Zo mooi hoe muziek je dan net dat zetje kan geven en je kracht, troost of houvast kan bieden, of in dit geval zo’n duwtje geven in positieve richting…

Bij het horen van welk lied word jij eigenlijk weer helemaal happy? Wil je dat hieronder met me delen?

Ik wens iedereen een heel fijn en met muziek gevuld weekend toe!

#weer #weather #herinneringen #memories #gemis #missyou #tranen #tears #verdriet #sorrow #muziek #music #jasonderulo #zetje #push #kracht #power #houvast #troost #comfort #positief #positive #gelukkig #happy #weekend #vrijdagmiddagpost #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *