When you focus on the good, the good gets better…

In de afgelopen week brachten we kaarsjes rond af en stuurden we onze kerstkaarten per post en digitaal aan de lieve mensen om ons heen…

Maar ook hier verspreid ik graag een extra lichtje speciaal voor jou: voor nog wat meer warmte, liefde & glans deze aankomende feestdagen!

Dit bijzondere jaar heeft voor de meesten van ons dan wel niet gebracht waar we op gehoopt hadden. Het heeft mij en mijn gezin in ieder geval wel laten zien wat we juist wel hebben en daarom zo ontzettend dankbaar voor zijn en koesteren!

En vandaar de vrijdagmiddagquote van vandaag: ‘When you focus on the good, the good gets better…’(vrij vertaald: als je je concentreert op het goede, wordt het goede beter…)

Lukt het jou in deze bijzondere tijd te focussen op het goede en dus het glas half vol te zien, in plaats van half leeg?

Deel dit bericht zo net voor het laatste weekend voor Kerst zodat we samen nóg meer licht verspreiden en laten we er deze maand mooie liefdevolle en glansrijke (feest)dagen van maken! 

Liefs, Yvette

#kaars #candle #kerstkaart #christmascard #licht #light #warmte #warmth #liefde #love #glans #glow #feestdagen #holidays #dankbaar #gratitude #koesteren #cherish #vrijdagmiddagpost #focus #spreadthelove #bestwishes #inspiratie #inspiration #weekend #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *