Groei kan ook betekenen dat je een stapje terug doet…

Een mooie overdenking in deze vrijdagmiddagpost zo net voor het weekend: ‘Groei kan ook betekenen dat je een stapje terug doet…’

Zo op het eerste gezicht misschien een tegenstelling, want kun je wel spreken van groei wanneer je een stapje terug doet? Ik zeg daarop volmondig ja! Uit persoonlijke ervaring, maar zeker ook omdat ik het van dichtbij heb mogen meemaken tijdens diverse coachtrajecten in mijn praktijk.

Vertellis… wat vind jij, ben jij het er mee eens of oneens? En wil je me hieronder uitleggen waarom? Ik ben benieuwd!

Ik wens iedereen bij deze alvast een heel fijn weekend!

#overdenking #groei #growth #terug #backwards #tegenstelling #contradiction #coaching #inspiration #inspiratie #motivation #motivationalquotes #omdenken #vrijdagmiddagpost #weekend #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *