Ik ben dankbaar voor mijn strijd want zonder dat zou ik nooit mijn kracht tegen gekomen zijn…

‘Ik ben dankbaar voor mijn strijd want zonder dat zou ik nooit mijn kracht tegen gekomen zijn…’

Terugkijkend op de pieken en dalen in mijn 48 levensjaren tot nu toe, kan ik dit met een glimlach om mijn mond volmondig beamen. Alles wat ik meegemaakt heb in mijn leven heeft me uiteindelijk gebracht tot waar  ik nu in het leven sta en ondertussen ken ik mijn valkuilen, maar heb ik vooral ook mijn krachten ontdekt!

In mijn persoonlijke omgeving zijn er op dit moment een aantal lieve mensen die om heel verschillende redenen door een pittige en verdrietige situatie heen gaan…

Ik hoop en wens hen met heel mijn hart toe dat ze deze zware periode goed doorkomen en dat ze over een tijdje ook achterom kunnen kijken, zodat ook zij de conclusie kunnen trekken dat ze hun kracht hebben leren kennen, of hun kracht nóg meer ontwikkelt hebben…

Misschien ben of ken jij ook iemand die op dit moment in het leven door een duizelingwekkende looping van een achtbaan gaat. Ik hoop dat wanneer jij/zij deze quote lezen jij/zij er een stukje hoop, troost of kracht (of datgene jij/zij nu het meeste nodig hebben) uit kunt halen!

Ik wens iedereen en voor die paar lieve mensen in het bijzonder, alvast een heel fijn en (veer)krachtig weekend toe!

#dankbaar #gratitude #strijd #battle #piekenendalen #upsanddownd #valkuil #strenght #weakness #achtbaan #rollercoaster #hoop #hope #troost #comfort #veerkracht #resilience #kracht #power #weekend #vrijdagmiddagpost #quote #coachjekracht #oisterwijk #uden


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *