I don’t age, I just level up…

I don’t age, I just level up…
(Vrij vertaald: Ik word niet ouder, ik ga alleen maar een niveau hoger!)

Ik heb van mijn leeftijd nooit een probleem gemaakt en doordat ik van heel dichtbij heb meegemaakt dat ouder worden helemaal niet zo vanzelfsprekend is, heb me ook stellig voorgenomen dat ook nooit te gaan doen!

Daarom ben ik heel dankbaar dat ik vandaag in goede gezondheid, gelukkig & geliefd 48 jaar mag worden!

En ondanks dat ik persoonlijk helemaal niks heb met computerspelletjes, vind ik deze quote vanuit de game-wereld prachtig en is deze voor mij, zeker op een dag als vandaag heel toepasselijk!

Leeftijd houd voor mij veel meer in dan een getal… Ontleed het woord maar eens. Leef-tijd; de tijd dat je leeft… en omdat ik niet weet hoeveel tijd ik hier op aarde heb, haal ik eruit wat erin zit!

Wat bekent leeftijd eigenlijk voor jou en maak jij er ook het beste van?

Heel fijn weekend alvast gewenst voor iedereen!

#leeftijd #age #levelup #verjaardag #game #feestje #party #happybirthday #itsmybirthday #ageisjustanumber #jarig #hieperdepiep #48 #quote #motivatie #motivation #inspiratie #inspiration #makingthemostofit #vrijdagmiddagpost #weekend #coachjekracht #oisterwijk #uden  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *