Think of all the beauty still left around you and be happy…

Deze keer een vrijdagmiddagquote speciaal voor iedereen die om welke reden dan ook op dit moment in het leven wel een steuntje in de rug kan gebruiken zo net voor het weekend!

Een mooi staaltje gedachtekracht in deze prachtige quote van Anne Frank: “Think of all the beauty still left around you and be happy”.

Hoe moeilijk, verdrietig en voor je gevoel zelfs soms uitzichtloos het leven op momenten ook kan zijn, als je op goed kijkt, is er altijd wel iets (of iemand) om dankbaar voor te zijn!

Sta het komende weekend ook eens bewust stil en kijk wat of wie jou nu gelukkig of blij maakt. Wil je me dat hieronder laten weten? (En als het om een bepaalde persoon gaat, dan is het misschien wel een leuk idee om diegene onder dit bericht te noemen/taggen, zodat diegene ook weet dat hij of zij verschil maakt en je dankbaar bent!)

Ik wens je alvast een goed en happy weekend!

#lichtpuntjes #njoythelittlethings #dankbaarheid #gratitude #gelukkig #happy  #hartonderderiem #naregenkomtzonneschijnt #achterdewolkenschijntdezon #vertrouwen #trust #houvol #kopop #troost #steun #hoopvol #hope #comfort #inspiratie #motivatie #positiviteit #positivequotes #gedachtekracht #omdenken #annefrank #weekend #vrijdagmiddagpost  #coachjekracht #oisterwijk #uden 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *