Ik hou van mij…

Wat blijft het toch een prachtige en tegelijkertijd krachtige & kwetsbare tekst…

Gisterenavond kippenvel en tranen in mijn ogen tijdens de prachtige vertolking van Tabitha van het lied van Harry Jekkers: ‘Ik hou van mij’.

‘Van-jezelf-houden’ klinkt best eenvoudig, maar is het dat ook? 

Als ik naar mezelf kijk dan komt de liefde en het zorgen voor en er zijn voor een ander me van nature aanwaaien. In mijn hart is er altijd ruimte voor alles en iedereen. Maar als het gaat om zelfliefde, dan kan ook ik daarin best nog wel wat stappen zetten.

Het luisteren naar zo’n mooi lied maakt mij daarvan in ieder geval weer bewust(er).

Wat mij helpt is om van een afstandje, naar mezelf en mijn leven tot nu toe te kijken. 

En dat wat ik allemaal zie, tovert een dankbare glimlach op mijn gezicht. Het maakt me trots en dan is het nét wat gemakkelijker om ook te zeggen: ik hou van mij!

Mocht je het lied gemist hebben of nog helemaal niet kennen, dan kun je het in het aankomende weekend misschien hier https://www.youtube.com/watch?v=ID76i3R6hzQ nog eens beluisteren…

En dan ben ik benieuwd naar wat het doet met jou en of jij ook volmondig kunt zeggen: ‘Ik hou van mij’? Wil je dat hieronder met me delen?

Alvast een heel fijn & (zelf)liefdevol weekend gewenst!

#krachtig #powerfull #kwetsbaar #vunerable #kippenvel #goosebumps #tranen #tears #anderen #others #ikhouvanmij #liefde #love #zelfliefde #groothart #bigheart #glimach #smile #trots #proud  #waardzijn #tobeworthit #vrijdagmiddagpost #weekend #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *