What if I fall? Oh but my darling what if you fly!

Super spannend maar wát was het afgelopen vrijdag een leuke ervaring!

Mijn sfeervolle en anders zo relaxte praktijkruimte werd afgelopen vrijdag vakkundig en professioneel omgetoverd tot een heuse opname-set voor een filmpje voor Sonnevelt Opleidingen!

Ondanks de kriebels in mijn buik en mezelf ongemakkelijk voelen (want ohhh… wat was ik ver buiten mijn comfortzone!) werd het, mede dankzij Karin en Edmund een onvergetelijke en heel bijzondere ervaring!

Wanneer was jij eigenlijk voor het laatst buiten jouw comfortzone enne… hoe voelde dat voor jou? Wil je dat hieronder met mij delen?

#spannend #exciting #ongemakkelijk #kriebels #comfortzone #inthespotlight #zichtbaarheid #visibility #grotestap #bigstep #injelichtgaanstaan #groei #grow #trots #proud #coachjekracht #oisterwijk #uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *