If the plan doesn’t work, change the plan… but never the goal!

Na een mooie presentatie in Leuven, België en daarna een prachtige presentatie in Nijmegen was er afgelopen vrijdag ook een derde symposium. Dit zou eigenlijk plaatsvinden in Antwerpen, maar door de maatregelen rondom Corona was een live-versie helaas niet mogelijk.

Onder het mom van: “If the plan doesn’t work, change the plan… but never the goal!, vond er daarom een heus webinar plaats.

Op deze manier maken we ons samen toch weer sterk om ‘Leven met Levend Verlies’ ook wel ‘Verborgen Verlies’ genoemd (in dit geval natuurlijk toegespitst op Verlies van gezondheid) nóg meer op de kaart te zetten, want dat is hard nodig!

Net als aan het boek ‘Beter Leven met een chronisch progressieve ziekte’ heb ik ook hieraan een bijdrage mogen leveren: https://berghauserpont.nl/beter-leven-met-een-chronisch-progressie-page/

#chronischziek #chronicilllness #gezondheid #health #levendverlies #verborgenverlies #verlies #loss #verdriet #grief #presentatie #webinar #samen #together #samensterk #verbinding #connection #perspectief #positief #positivequotes #inspiratie #inspiration #coachjekracht #oisterwijk #uden #nederland #belgië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *